Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar
bende bi tane 80 lik sata vardı ve gittim yanına bitane daha 320 li sata 2 aldım ve önce 1 ay kadar kullandım sonra bunu çıkarmam gerekti çıkardım ve taktığımda bu hdd yi bios görüyor aygıt yöneticisi görüyor yönetten görüyor ama kapalı yazıyor diski etkinleştir dediğimde ise...
şimdi öncelikle ben raid'in özel bi yöntemle birden fazla fiziksel diskin tek bir fiziksel disk miş gibi dosyaların aynı anda bölünerek her bir diske bir parçasının yazılması suretiyle disk sayısı katında hız sağlayan ve oldukça yüksek veri güvenliği sağlayan bir sistem olduğunu sanıyorum...
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım ancak Hard Disk'le ilgili bir sorunum var Samsung 250 GB 7200 RPM SATA2 8 MB HDD mevcut Bilgisayarım açıldıktan sonra hiçbir şey yapmasam dahi sürekli olarak ışığı yanıp sönüyor ve işlem yapıyor Buna sebebiyet verebilecek arka planda çalışan tüm programları...
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba
Arkadaşlar bende bir dizüstü bir de masaüstü bilgisayar var, özellikleri şöyle;
Dizüstünün özellikleri (asus x552c modeli): İntel i3 18 ghz işlemci Geforce gt 710m ekran kartı ve intel HD graphic4000 4 GB RAMA sus x550c anakart Masaüstünün...
Merhaba arkadaşlar,
Hepimizde biliyoruz ki yeni bir bilgisayar toplayacak olan arkadaşlar alıcağı parçaların en iyisini almak isterler Bende bu mantıkla bana göre fiyatı en uygun ve en yüksek seviyede performans alabileceğim parçaları topladım Bu parçalardan olmazsa olmazlardan biriside...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.