Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gigi Hadid açıkladı: Ünlü olduğunuzda hayatınız kontrolden çıkıyor!

Gigi Hadid açıkladı: Ünlü olduğunuzda hayatınız kontrolden çıkıyor!
0
88

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
Kq1F1_1563868188_7109.jpg

23 yaşındaki ünlü model Gigi Hadid, Variety dergisine konuk oldu. Kariyeri ve özel hayatıyla ilgili sorulara açıklık getirdi. İşte, haberin ayrıntıları...

Herkesin gözler önünde olduğu Amerikalı genç manken Gigi Hadid, Variety dergisine konuk oldu. Hayranlarının ve takipçilerinin duymayı merakla beklediği sorulara açıklık getiren Hadid, şöhretin güzel olduğu kadar bir çok olumsuz yanlarının da olduğundan bahsetti.

OtFJy_1563868565_6064.jpg

Gigi Hadid,"Şöhret, her gün öğrendiğim ve başa çıkmaya çalıştığım bir şey. Elbette iniş çıkışlarım oluyor. Kendim hakkında da çok şey öğrendim; kendime dürüst olmayı, kendimi korumayı, kutlamayı ve gerektiğinde iddialı olmayı… Çünkü ünlü olduğunuzda hayatınızın kontrolden çıktığını hissettiğiniz zamanlar oluyor. İnsanlar sizi yargılıyor. Küçücük bir hatanız nedeniyle başlıklar ya da fikirler görüyorsunuz. İnsanlara nazik davranmaya çalıştım ama bu beni suistimal etmelerine izin verdim anlamına gelmiyor"açıklamasında bulundu.

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt