Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gilikli Taze Fasulye Tarifi (Barbunyalı)

Gilikli Taze Fasulye Tarifi (Barbunyalı)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Gilikli Taze Fasulye Tarifi (Barbunyalı) İçin Malzemeler


*Yarım kilo taze fasulye
*Yarım kilo barbunya (2 su bardağı dolusu)
*1 adet büyük soğan
*1 yemek kaşığı domates salçası
*2*adet domates
*2 su bardağı sıcak*su
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*Tuz,karabiber,kırmızıbiber


Gilikli Taze Fasulye Tarifi (Barbunyalı) Yapılışı
Soğan ince kıyılır ve sıvıyağda çevrilirdomates doğranır ve pembeleşen soğana eklenip bir iki karıştırılıp hafif renk verdirilir
Salça,tuz ve baharatlar eklenip karıştırılır
Ayıklanmış taze fasulye ve barbunyada eklenip karıştırılır ve 5 dk susuz kavrulur
Suyu eklenip düdüklünün kapağı kapatılır ve yaklaşık 30 dk kısık ateşte pişirilir
NOT: Bu tip yemekleri düdüklüde yapmak hem zamandan tasarruf hem de vitamin kaybını önlemede büyük yarar sağlıyor
Normal tencerede pişirecek olursanız barbunyalar pişene kadar orta ateşte tutmanız yeterli olacaktır
 
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt