Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Giovanni Dos Santos Resimleri

Giovanni Dos Santos Resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2010 sezonunun devre aralarında Tottenham'dan Galatasaray'a transfer olmuştur Galatasaray formasıyla çıktığı ilk devlete ait maç, 58dk 'sında Emre Çolak'ın yerine dahil olduğu ve Galatasaray'ın 21 kazandığı 31 Ocak 2010 tarihli Denizlispor Galatasaray müsabakasıdır Giovani, Galatasaray SK resmî yayınlama organı GSTV'ye verdiği 11 Mart 2010 tarihli röportajda, Galatasaray SK'daki geleceğine ilişkin soruya şu cevabı vermiştir; Ilk Olarak şunu söyleyeyim Burada inanılmaz mutluyum Bundan kimsenin şüphesi olmasın acilen tek amacım Galatasaray ’da üstünlük yaşamak Takımıma asistan olabilmek için elimden gelenin en iyisini gerçekleştirmek istiyorum

Sorunuza gelirsek; bu yalnızca benim kararıma yan bir şey yok Fakat ben gelecek sezon Galatasaray'da oynamak istiyorumdemiştir Son olarak kiralık olarak oynadığı 2010 sezonu sonunda Tottenham Kulübü, bonservisi için Galatasaray'dan, 8 milyon € talep edince Giovani'nin de Galatasaray macerası sona ermiştir

*

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt