Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Giresun’da ayı, çobanın elini ısırdı

Giresun’da ayı, çobanın elini ısırdı
0
105

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Giresun’un Çamoluk ilçesine bağlı Yenice beldesinin mezrasında büyükbaş hayvanlarını otlatan Emrah Aksoy (24), öğlen yemeği sonrası hayvanlarını yerinde bulamadı.

Hayvanlarını ararken Yazıcılar bölgesine geçip buradan da dereye inen Aksoy, hayvanlarını bulduğu sırada ayı saldırısına uğradı. Aksoy bir müddet ayı ile boğuştu. Aksoy’un sağ elini ısıran ayı, bir müddet sonra gözden kayboldu.

Eli, kanlar içinde kaldı

DHA’nın haberine nazaran; eli kanlar içinde kalan Aksoy da babası Seyfullah Aksoy tarafından Şiran Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Eli sargıya alınan Aksoy, buradan Kelkit Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

“Kaçarken beni yakaladı”

Hastanede tedavisi süren Emrah Aksoy, "İnekler otluyordu. Geldiğimde ineklerin olmadığını fark ettim. İneklerin gitme ihtimali üzerine Yazıcılar bölgesine geçtim, dereye indim. Evvel ayının sesini duydum. Kaçmaya çalıştım. Kaçarken beni yakaladı. Bir mühlet boğuştuktan sonra elimi ısırdı. Ben de birkaç sefer ayıya elimle vurdum. Beni bırakıp, geri döndü sonra ailemi aradım, hastaneye geldik.” dedi.

ayi_7870.jpg

ayi_959.jpg

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt