iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar benim 7 yıl sevdiğim, aşık olduğum birisi var 1 Yıl civarı birlikte olduk daha sonra ayrıldık, birincil aşkımdı Ardından fazla ağladım, dön diye yalvardım, içtim, şiirler yazdım Hayatımda asla yapmam dediğim şeyleri yaptım fakat onun umrunda olmadı bunlar, daima güldü geçti Sevdiğimle de aynı okullarda değildik, daima yanına olamıyordum Lakin geçen yıl sınıfa yeni bir kız geldi, sevdiğim kişiye çok benziyordu Sesi, gülüşü, tavırları, hareketleri vs Ondan mı kaynaklandı bilmiyorum fakat ben hoşlanır gibi oldum Lakin yeni gelen kızda, sevdiğim kişiye hissettiğim şeyler yoktu Örneğin, sevdiğim kişiye elime ne zaman para geçse koşa koşa gider hediye alırdım Diğerine de doğum gününde 30 TL civarında bir hediye almıştım sonradan kızmıştım kendime, Salak mısın sen, niye o kadar para verdin?diye Sevdiğimin adını heryere yazardım, diğerinde bir kere yazıp hemen silmiştim Sevdiğimle konuşmaya utanırdım, bu diğerinde de var lakin çok eksik Sevdiğimin yüzüne bakamazdım utandığım için, diğerinde bu da ilk başlarda vardı lakin daha sonra bitti Sevdiğime dokunmaya kıyamazdım, diğerinde böyle yok Sevdiğimin yanındayken kalbim hızlı çabuk atardı, diğerinde bu sadece birkere oldu, geçti Sevdiğimle küstüğümüzde ben haklı olsam bile darılmayalım diye özür diler, barışmak isterdim Diğerinde o haklı olsa bile barışmak umrumda yok Üzülceğimi bilerek sevdiğimin arkasında koşardım, diğerinde böyle değil Sevdiğim de bir çok hayallerim vardı, doğmamış çocuğun adını düşünüyordum o derece Diğerinde fazla bambaşka şeyler (Anladınız siz onu) düşünüyorum Sevdiğimin sanal da profiline, resimlerine saatlerce bakarım, diğerinde o kadar yok Hep sevdiğimin yanında olmak, her zaman onunla konuşmak isterim, diğerinde o kadar değil Sabah uyandığımda başlangıçta aklıma sevdiğim geliyor sonradan da diğeri Gün içinde de böyle Yani ne yaptığımı bilmiyorum Birincil aklıma sevdiğim geliyor sonradan diğeri 7 Takvim olana aşık olduğumu adım gibi biliyorum fakat niçin diğeri de aklıma geliyor bilmiyorum Beni aydınlatıp takviye ederseniz fazla sevinirim, teşekkürler