Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gitar calıyor ama konuşamıyor

Gitar calıyor ama konuşamıyor
0
177

Similar threads

Az sonradan videoda izleyeceğiniz bir bebek demin konuşamazken gitar çalabiliyor işte müthiş kabiliyet henüz konuşamazken gitar çalan bebek *
Cevaplar
0
Görüntüleme
417
imagesrockband25b096abe0effc imagesrockband25b096abf2bfe0 imagesrockband25b096ac033923 Rock Band 2 Muzik herkesin yaşamında onemli bir rol oynar Bazılarımız bir enstruman calmayı oğrenmek icin senelerce uğraşır Bazılarımız ise 'Keşke calabilseydim' diyerek muzisyenlere imrenerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ritm Gitar Dersleri,Ritim Gitar Dersleri,gitar dersleri Ritm ,gitar ritm dersleri imagesritmgitardersleri5ad204016ea96 DERS 1 GİTARIN TUTULUŞU Biz genelde elimize gitarı aldığımız zaman sağ dizimizin uzerine dayarız Aslında bu tutuş hatalı bir tutuştur Ozellikle klasik gitar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a63875a3 imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a649d0d3 imagesguitarheroiiilegendsofrock5b096a65b54f6 Guitar Hero III: Legends of Rock GH'yu ilk gorduğum zaman işte demiştim, işte tam benim istediğim oyun Ama malesef bu guzelim oyun sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ne Nesil Bir Gitar Almalıyım? Akustik Mi Elektro Gitar Mı Almalıyım? Yankı Gitar Özellikleri Nelerdir? Perdesiz Gitar? İbanez, Fender Gitarlar Gitara yeni başlıyorsanız Akustik gitar ile başlamalısınız gibi malesef fazla yanlış bir inanışın egemen Gitar çalmaya başlayan birey sevdiği müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,526Konular
981,478Mesajlar
31,430Kullanıcılar
qwertypSon üye
Üst Alt