Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gitar çalıyor ama konuşamıyor

Gitar çalıyor ama konuşamıyor
0
409

Similar threads

imagesgitarcaliyoramakonusamiyor5ae8ef6fc1301 Az sonra videoda izleyeceğiniz bir bebek henuz konuşamazken gitar calabiliyor işte muthiş yetenek henuz konuşamazken gitar calan bebek
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Ritm Gitar Dersleri,Ritim Gitar Dersleri,gitar dersleri Ritm ,gitar ritm dersleri DERS 1 GİTARIN TUTULUŞU Biz başlıca elimize gitarı aldığımız vakit sağ dizimizin üstüne dayarız Aslında bu tutuş hatalı bir tutuştur Bilhassa olağan gitar çalarken en uygun tutuş şekli yukarıdaki gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ne Nesil Bir Gitar Almalıyım? Akustik Mi Elektro Gitar Mı Almalıyım? Yankı Gitar Özellikleri Nelerdir? Perdesiz Gitar? İbanez, Fender Gitarlar Gitara yeni başlıyorsanız Akustik gitar ile başlamalısınız gibi malesef fazla yanlış bir inanışın egemen Gitar çalmaya başlayan birey sevdiği müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Romantik sesi ve yumuşak tınılarıyla kulağın pasını silen gitar, ruha hem neşe hem de tatlı bir hüzün verir yerine göre. Çalan için de dinleyen için de mutluluk vericidir. Müzik kulağı ve ritim duygusu olan herkes bir eğitmen eşliğinde gitar çalmayı öğrenebilir. İyi bir gitar virtiözü olabilmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
Rock Band 2 Müzik herkesin yaşamında kayda değer bir rol oynar Bazılarımız bir enstrüman çalmayı öğrenmek için senelerce uğraşır Bazılarımız ise 'Keşke çalabilseydim' diyerek müzisyenlere imrenerek bakmakla yetinir Biz oyuncular şanslıyız ama müzik yerine getirmek ve oyun oynamak bizler için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,510Konular
980,873Mesajlar
30,728Kullanıcılar
Rob_Santos20Son üye
Üst Alt