Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gitar Eğitim Videoları

Gitar Eğitim Videoları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gitar Eğitim Videoları
Gitar Eğitimi
Gitarlar

GİTARDA NOTALARIN YERLERİNE KADAR GÖSTERİMİ

6TEL:
O Perde:Mi Notası
1 Perde:Fa Notası
3 Perde:Sol Notası

5TEL
O Perde:La Notası
2 Perde:Si Notası
3 Perdeo Notası

4TEL
O Perde:Re Notası
2 Perde:Mi Notası
3 Perde:Fa Notası

3TEL
OPerde:Sol Notası
2Perde:La Notası

2TEL
OPerde:Si Notası
1Perdeo Notası
3erde:Re Notası

1TEL
O Perde:Mi Notası
1 Perde:Fa Notası
3Perde:Sol Notası

Yukarıda görmüş olduğumuz gitarın notalarının perdeler üstündeki yeridirBu notalar gitar eğitimin en büyük inşa taşlarından bir tanesidirYani öğrenilmesi gerekirO yüzden aşağıdaki alıştırmayı yapmadan öteki derse geçmeyiniz

Ilk Olarak işe gitar üstünde notaları öğrenerek başlayacağız Gitar üzerinde bir kaç alıştırmayla yolumuza devam edeceğiz Daha sonrada farklı alanlara yönlendirilmiş melodilerle ellerimizi, gitar hakimiyetimizi geliştireceğiz Önerim, her ders için en az bir hafta ayırılmasıdır Bir ders bütün olarak başarılmadan diğer derse geçilmemelidir Her gün asgari bir saat çalışın, Bir gün çalışamazsanız, ertesi gün iki saat çalışın Ne dek çok çalışırsanız, amaca böylece çabuk ulaşırsınız Her derste parçaları çalışmadan önce sayfada yazılanları ayrıntılarıyla okuyun Solak olanların sağ el için yazılanları sol ele, sol el için yazılanları sağ ele uygulamaları gerekir

GOOGLEVID7129003349620660026GOOGLEVID

Öteki Derslere Ulaşmak İçin Burdan Devam Edebilirsiniz *

858,496Konular
981,677Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt