Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

gitme üşüyorum gitme düşüyorum

gitme üşüyorum gitme düşüyorum
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
gitme üşüyorum gitme düşüyorum 1549080107 1549080107 gitmeusuyorumgitmedusuyorum5c55162fb7f3cgitmeusuyorumgitmedusuyorum5c55162fb7f3c http:img406imageshackusimg4063103gitmete9 Gitme düşüyorum Karanlıkla süzülüyor içime facia , Dur! diyorum yıkılıyorum Uçurumları başucuma koyuyorum sonradan , okşuyorum saçlarını rüzgarda sıcak, ılık bir koku siniyor yüreğime Gitme !diyorum, gitme düşüyorum Daha Sonra beni soruyorlar bana Tanımıyorum diyorum, daha hiç karşılaşmadık Benzer çizgide bilge susu mu dinliyorlar ben sustukça Eyvah bir çığlığın doğuşu gibi ölüyorlar önce bir bir sonra hepsi Sonradan , bir uçurumlar kalıyor bir de yıkımlar Verilen her şey boşmuş gibi alınıyor, Önce tek tek sonradan hepsi Daha Sonra mı? Bir ben kalıyorum bir de yalnızlık Uçurumlar , yıkımlar , ben ve yalnızlık Engebeli bir savaşın unutulmuş cesetleri gibi yatıyoruz yanyana Öpüşüyoruz sevişiyoruz da hatta, Herşey oyunun yasaklarına uygun bir günah oluyor daha sonra, Tek umudumuzu göğe gelin ediyoruz telli kanlı düğün işte…… Üşüyor saçlar biliyorum küskün mısın ? Bu baharda mayısa bıraktığım gibi misin hala Vurulmuş çocuk gibi büyümemiş yüreğinde üzüntü hala kaçıyor musun zamansız gözlerini bırakarak birilerinde, hala ellerinden tutup sevgileri dipsiz kuyuya salıyor musun ,ağlayarak… Ufacık bir dokunuşla son sevilen olabiliyor musun? Kendin kadar aklımdasın ! Hala o kadar savruk bir gök , hala öyle yurdunu yatağını bulamamış bir mavi ve aşkını şaşırmış bir tanrı çoğalan sızısıyla mutlu bir yara… pek misin mavi gözlü sarı saçlı yoldaşım böylece bıraktığım gibi misin? Gerçeği yakmada hala artist mısın , yahut çırak mı yanarken yalanda Saçlarıma dolanan aydınlığımsın , somutlaştıramadığım tek imgemsin şiirde Anlattıkça eksilen tek amaç Anlattıkça eksilen tek anlam … Hala bıraktığım gibi misin ? yoksa beni bıraktığın gibi mi Kaç mevsimsiz kar düştü toprağıma Kaç mevsimsiz kar düştü benim toprağıma… Hala bıraktığım gibi misin?  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt