Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gitmedim... Gidemedim

Gitmedim... Gidemedim
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gitmedim Gidemedim 1549081941 1549081941 gitmedimgidemedim5c551d59c94e5gitmedimgidemedim5c551d59c94e5 http:img210imageshackusimg2104410h1un0xi5dl9gif Beni gitti biliyorsun senYanılıyorsun ama,sadece bittim ben Bittim evet, fakat gitmedim gidemedim Yüzde hesaplarına vurduğunda yarımdan fazlası sen olmuşken, denklem hesaplarına daldığında seni çözülmeyecek denklemlere hapsedip,sonucunu ben yapmışken, harflerin noktalarını seninle koyarken, heceleri biz birleştirirken, basit mı sandın sen gitmeleri? Gittim ben; haklısın Tüm harfleri ve sayıları sana bırakıp, çıktım kapının eşiğine korkusuzca Yarınlarımı bıraktım sana, yarımlarımı, hatta belki çeyreklerimi bıraktım Ne değin acıdır ki; hayallerimi buruşturup atmanı seyrediyorum senden kilometrelerce uzaktan Halbuki ne zorluklarla yeşertmiştim ben o düş,o hayat tomurcuklarını;bilemedin,bilem ezdin,bilemeyeceksin Gençliğin en taze ruhuyla, Olgun yaşın en kilitli dolaplarında, kimseler bilmeden büyütüp tomurcuklanmalarına şahit olmuştum Sorgusuzca,sessizce paylaşıp seninle,teslim ettim ellerine beni ''Pişman mısın ama?'' diye sorma bana,yalnızca gülerim yeniden benzer beni bulacağımı bilsem,hiç paldır küldür gene özlerim seni Yalnızca acılarımı aldım çıkmadan önce sensizliğin yollarına YaralanmalarımıZedelenmeler imiTükenmelerimi Hayatımızda fakat ölümleri aldım,acı,ekşi kokan anılarımı Mahsus herşeyin en eskisini,en sevimsiz,en karanlık,en sıkıntı verenlerini seçtim bu arada Sana ne mi bıraktım? En yeşilini bıraktım renklerin,en yeni,en dokunulmamışlarını başlangıçların Beni senden sonsuza kadar alıp,seni canıma katıp gittim ben Seninle geçirdiğim bir tek saniyesine bile acımadığım,acımayacağım fakat bir daha asla benzerini bile yaşayamayacağım yıllarımı sırtlayıp gittim ben İçim acıyorNe gece biliyor,ne gündüz' 'Derdin ne be kalp?'' demeye cesaretim yok, Kulaklarımda titreyen bir mumun gölgesi gibi, sessiz sesinden çıkan sevgi sözcükleri Başı sonuyla karışmış devrik cümleler yazılmış bir defter var hayatımda Ne silgi siliyor,ne kalem düzeltebiliyor yaşananları Ne kapanabiliyor,ne de yeni bir sayfası açılıyor Bir şiddet var karşı koymayı beceremediğim hala seni bana içeren Uyku girdi mi beynime,bakışın giriyor ya bedenime, işte başlıyor kıyametin alametsiz sarsıntıları Dayanılmıyor ​  

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt