Gittin Ya Gittin Ya Gökyüzünü yine sen ve kardeşlerin kaplamıştınız pırıl pırıl ışıldayarak Bense bir sigaramdan bir senden nefes çekmekle meşgul Sigaramın ateşi gibi sensizliğin yanmışlığıyla kavruluyorum Kim bilir şu anda nerelerde, kiminle hangi gönüldesin Bu dek mı acıtacaktı içimi bu ani gidişin Bu dek mı yakacaktı bu kopuşun Acılar denizine gömdün ayağıma taşlar bağlayarak Ben seni ne çok sevmiştim senin için ömrümü yoluna sermiştim Her gecenin zifiri karanlığını aydınlatan gözlerinde kaybolmaya Güller açtıran gülüşünü mimiklerini izleyip gülmeye, İçli o denli güzel söylediğin �elbet bir gün buluşacağız� diye başladığın şarkına Pek alışmıştım pek benimsemiştim ama hiç bunlardan kopmayacağımı zannetmiştim Aynı acıları öbür yerlerde bize çektiren bu felek değil miydi? Bizi bağlı yandan getiren, Bütün umutların tükendiği, toprağımızın çatlayıp kuruduğu vakit yağan yağmur misali Bizi kavuşturan aynı çay yatağında sürüklenmemize sebep olan Öyleyse niçin bu ani kaçışın, sen bunu yapmazdın be gülüm söyle hadi söyle Söyle ne olur yaratan aşkına söyle neydi seni acımasızca değiştiren Ben artık bittim, eski günlerime dönmek istemiyorum artık sensiz yaşamak mı katiyen Alışamıyorum anla sensizlik inan o kadar güç ama bütün dünyayı yükleseler omzuma Ne bu dek kuvvet gelirdi ne de bu gidiş dek acı verirdi zayıf şu vücuda, Hiçbir şeyim akıcı gitmedi ancak şu dünya da baksana yaradana ettiğim dualar, Sensiz olacaksam al canımı diye ettiğim feryatlar bile tutmuyor kabul görmüyor Ah canım fakat inan bu acı bu yıkılmışlığa rağmen hala bu gözler seni bekliyor