Aygün Aydın'ın jartiyerli pozlarından İngiltere'de evlendiği tez edilen Selin Ciğerci'ye kadar geçtiğimiz haftanın dedikodularını sizler için derledik.
Shakira kemerlerinizi bağlayın, gıybet seyahatine çıkıyoruz! ????
1. Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in sunuculuğunu yaptığı "Benzemez Kimse Bize" isimli programda Bülent Ersoy’un canlı yayına sarhoş çıktığını argüman edildi.
Bülent Ersoy’la ilgili kısa müddet içinde çok sayıda tweet atıldı.
2. Geçtiğimiz hafta Adana'da düzenlenen Adana Altın Koza Sinema Şenliği'nde 'Onur Ödülü'nü alan Haluk Bilginer'in mükafatı alırken yaptığı teşekkür konuşması herkesi etkiledi.
Bilginer, konuşmasına başlarken bundan 20 yıl evvelki haline atıfta bulunarak 'Yirmi yıl sonra buradayım, karşınızdayım. Bir yirmi yıl sonra neler öğreneceğimi çok merak ediyorum. Hala buradaysam, size kelam veriyorum yirmi yıl sonra da buraya geleceğim...' dedi.
3. Hakan Sabancı'nın uzaklaştırma kararına uymayan, daima göndermeli paylaşımlar yapan ve hatta küfreden Aygün Aydın, Jartiyerli pozlarıyla olay yarattı.
4. Geçtiğimiz haziran ayında kıskançlık krizine girerek ayrıldığı Şevval Şahin'in yeni flörtü Kerem Kamışlı'yı Boğaz'a sandalyeyle atan Yiğit Marcus Aral akına uğradı.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yiğit Marcus Aral, 'Beş kişi bana saldırdı! Beni dövdükten sonra 'Kerem'in selamı var' dediler.' sözlerini kullandı.
5. Netflix imali "Pera Palas'ta Gece Yarısı" isimli dizisinin akabinde Hazal Kaya, FOX TV'de yayınlanacak olan dizide "Gece" karakterine hayat verecek.
6. Geçtiğimiz ağustos ayında birinci doz aşısını olan Megastar Tarkan, geçtiğimiz günlerde ikinci doz aşısını da yaptırdığını Instagram hesabından duyurdu.
7. Instagram fenomeni Simla Canpolat, aynasına yapıştırdığı motivasyon notlarıyla toplumsal medyada alay konusu oldu.
8. Onur Akay, çıktığı programda Selin Ciğerci'nin İngiltere'de evlendiğini ve taşıyıcı anneden çocuk sahibi olduğunu sav etti.
9. Geçtiğimiz haziran ayında nişanlanan ünlü influencer Melodi Elbirliler ile Arda Türkmen, süper bir düğünle dünyaevine girdi.
10. 2021 O Ses Türkiye heyetleri nihayet muhakkak oldu. Acun Ilıcalı Instagram kıssasından yaptığı paylaşımla Hadise'nin yerine Oğuzhan Koç'un geldiğini resmi olarak duyurdu.
11. Müge Anlı, yeni açtığı Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.
12. İtalya'ya transfer olan ulusal voleybolcumuz Ebrar Karakurt, İtalya'da yaptığı market alışverişiyle yine gündeme geldi.
13. Danla Bilic'in Türkiye’nin kozmetik imparatoru Yusuf Engin ile alaka yaşadığı katılaştı. İkili bir yer çıkışında kameralara yakalandı.