Shakira kemerlerinizi bağlayın, sizi gıybet seyahatine çıkarıyoruz!
1. Fahriye Evcen'in kapı yamultmalı photoshopuyla Gıybet Kazanı'nın açılışını yapalım!
Ah kuzum, yapmayın artık şunu...
2. Hande Erçel ile Murat Akdoğan bağlantı yaşıyor diyorlar!
E, hani n'oldu Kerem Bürsin?
3. Cardi B, hayatının bir Türk sayesinde değiştiğini itiraf etti!
Markette çalıştığı sıralarda işvereni Türkmüş. Kendisine yan taraftaki striptiz kulübüne katılmasını tavsiye etmiş. Sonrası da malum, keşfedilince buralara kadar gelmiş işte!
4. Elliot Page, Time mecmuasının kapağı oldu!
Hem yeni imajı hem de yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı: "Şimdi tam olarak istediğim kişi oldum."
5. Armağan Çağlayan'ın Dur Bi Dinle serisine katılan Zerrin Özer, skandal itiraflarda bulundu.
Özel hayatını, annesini, alakalarını anlatan ünlü sanatçı çok acayip şeyler de söyledi... Mesela yıllardır neden siyah gözlük taktığı üzere...
6. Yağmur Sarnıç ile Seren Serengil ortasında sular durulmuyor!
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Hanım, Seren Serengil'e demediğini bırakmadı! En son da vajinasını maksat aldı...
7. Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'ın doğum gününü bu türlü kutladı.
Aşkım mı?
8. Billie Eilish, ikonik saçlarını sarıya boyattı...
Ve bunu paylaştığı anda Instagram'da yeni bir rekora imza attı! 6 dakikada 1 milyonun üzerinde 'like' alan ünlü müzikçi, birebir vakitte Instagram'da en çok beğenilen birinci 10 fotoğrafın içine de girdi. Şu an 20m+ like var...
9. Geçtiğimiz yıl rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ, meğerse koronavirüse yakalanmış da haberi yokmuş!
“Covid-19 ile zatürre çok ayırt edilemiyor. Hastalığım zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Sonraki testlerde korona olduğunun farkına vardık. Geldi geçti.”
10. Boşanma davaları çekişmelerle devam ederken Angelina Jolie'den yeni bir sav geldi...
Söylediğine nazaran Brad Pitt, kendisine şiddet uygulamış. Çocuğu da bunu doğruladı!
11. Acun Ilıcalı'nın müstakbel kayınvalidesinin 6 aylık gebe olduğu ortaya çıkınca...
Motamot, Çağla Altunkaya 3. defa abla olmaya hazırlanıyor. Latife değil!
12. Taze anne olan ünlü model Emily Ratajkowski, doğum anının fotoğraflarını paylaştı!
Haliyle de gündem oldu...
13. 'Koronavirüs aşısı yaptırmayacağım, zira güvenmiyorum' diyen Aleyna Tilki'ye soruşturma şoku!
Çok şikayet edilmiş bu kelamlarıyla kendisi...
14. Estetik yaptıran Şeyma Subaşı'nın 'yamuk' burnu herkesi şaşırttı.
Filtreden midir yoksa yanlış bir estetik olayı mıdır...
14. Pınar Altuğ, seks hayatını ortaya döktü...
"Benim yaşla birlikte günlük hayatımdaki gücüm de düşmedi. Libido da bununla irtibatlı. Ne genç arkadaşlarım var, “Ay artık onu mu yapacağız” diyorlar, yapıver işte, hallediver. Daima iç ritmi yüksek ve enerjik bir bayan oldum. Münasebetiyle 40’lı yaşlarda olmak bir şey değiştirmedi, yalnızca bir sayı. Bu ortada dolu dolu 46 yani, söyleyebiliriz de.__"
15. İstek Kocaoğlu-Hazal Subaşı aşkı sona erdi!
Fikir uyuşmazlığı yaşanmış ortalarında...