Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gizem Coşkun Çabuk Olalım Aşkım O Ses Türkiye

Gizem Coşkun Çabuk Olalım Aşkım O Ses Türkiye
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gizem Coşkun Çabuk Olalım Aşkım O Ses Türkiye 1 Ocak Gizem Coşkun Ivedi Olalım Aşkım şarkısı O Ses Türkiye Gizem Coşkun Ivedi Olalım Aşkım şarkı sözü Yıldız tilbe'nin Ivedi Olalım aşkım şarkısını seslendiren Gizem Coşkun O Ses Türkiye yarışmasında fakat herkesin beğenisini topladı Bizde bu hoş şarkıya, güzel yorum katan Gizem Coşkun Çabuk Olalım Aşkım şarkı sözlerini sizlerle paylaşmak istedik Melek'ler 1549252005 1549252005 gizemcoskuncabukolalimaskimosesturkiye5c57b5a9e1bdagizemcoskuncabukolalimaskimosesturkiye5c57b5a9e1bdagizemcoskuncabukolalimaskimosesturkiye5c57b5a9e1bda Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere dek benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür esir diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim Sana çılgın oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan ancak Sensiz mutlu olamıyorum Seni seven kalbim Sana çılgın oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan fakat Sensiz yaşayamıyorum Bin ömrüm daha olsa Kollarında son bulsa Eğer sana kavuşmak varsa Vefat Etmek düğün gibidir bana Sensizlikten çok korkuyorum İnan kendimi bilmiyorum Önce Allah, sonra sen benim için O bilir nasıl sevdim  

858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt