Gizem Özdilli ve Semra Özal Kanka Oldu 1548650857 1548650857 gizemozdillivesemraozalkankaoldu5c4e896e616acgizemozdillivesemraozalkankaoldu5c4e896e616ac http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersemra&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'EĞER SEN İSTERSEN NEDEN OLMASIN' YARIŞMASININ JÜRİ ÜYESİ GİZEM ÖZDİLLİ, ÖTEKI AZA SEMRA ÖZAL İLE KANKA OLMUŞ: O BENİM CANIMIN İÇİ! Kanaltürk'teki 'Eğer Sen İstersen Niçin Olmasın' adlı programda, yarışmacılara çekicilik bilgileri veren mankenşarkıcı Gizem Özdilli; topuklu ayakkabıyla yürümesinden deri bakımına kadar bütün iş sırlarını yarışmacılarla paylaşacak BİR MİSYONU VAR * Jüri üyeleri aralarında Semra Özal var Evvelden tanışıyor muydunuz? Haşyır, dışarıdan tanıyordum * Seçmeler sırasında fazla samimiydiniz, ben senelerdir arkadaşsınız zannettim Hayır, burada arkadaş canlısı olduk Hatta birincil günden birbirimizi böylece sevdik ama, güya kankam gibi oldu 'Canımın içi' diyorum artık ben ona Annem kadar fazla seviyorum Ama yarı annemin yok de, benim yaşıtım gibi Bana elindeki yelpazeyi armağan etti, çok sevindim * Bu programda başka bir jüri üyesinin (Eda Taşpınar) yerine sizin jüri olmanızı da Semra Özal istemiş, dürüst mu bu? Vallahi ben de bilmiyorum lakin kendisine sorarım Eğer öyle düşündüyse ne mutlu bana Canımın içi o * Semra Hanım sıradışı bir jüri üyesi olacağa benziyor Bence sıradışı değil Bir Semra Özal biyografisine baktığınız süre Türk kadını için fazla şey yapmış bir insan Kendine güvenen, etkin, çalışan bir bayan O da bir misal, model bayan Vaktinde öyle çok şey yapmış bir insan, olur ya söyleyebileceği biriki cümleyle bir insanın hayatında çoğu şeyi değiştirebilir, insanlara yepyeni düşünceler verebilir Bence eski cumhurbaşkanı eşi olduğu için değil, yaptıklarıyla jüride Binlerce düğün kıydırmış, doğum yoklama yöntemlerini Doğu'da tek tek evleri dolaşarak öğretmiş yeniden da Doğu'ya böyle bir ziyaret olmamış id