Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gizlenen Aşklar

Gizlenen Aşklar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gizlenen Aşklar

Bu yazı hakiki bir aşk hikayesini anlatmaktadır ve yazıların hepsi aşık delikanlının günlüğünden alınmıştır :

10 derslik

İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum lakin ben onun ipekli gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten daha sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama fazla utanıyordum

11 derslik

Telefonum çaldı, arayan O idi ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanında oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat daha sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten daha sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü Onu sadece dost olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu fazla seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum lakin çok utanıyordum

Son derslik

Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecekdedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7 sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, en iyi arkadaşolarak Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden daha sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı Onun benim olmasını istiyordum Lakin o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana hayatımın en hoş zamanını geçirdiğinisöyledi ve yanağımdan öptü Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum

Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı

Kesintisiz onu izledim onun vücudunu seyrettim Diplomasini almak için sahneye çıkarken sözde havada süzülen bir melek gibiydi Onun benim olmasını istiyordum Fakat o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum Cümbür Cemaat evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı daha sonra başını omzuma koydu ve sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürlerdeyip yanağımdan öptü Onu yalnızca dost olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu fazla seviyordum fakat söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum lakin çok utanıyordum

Aradan yıllar geçti

Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum evet artık evleniyordu, onun evet, kabul ediyorumdemesini, yeni hayatına girmesini izledim, diğer bir adamla evli olarak Onun benim olmasını istiyordum Lakin o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve nikahıma geldin teşekkür ederimdeyip yanağımdan öptü Onu yalnızca arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum fakat söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum lakin fazla utanıyordum

Yıllar çok tez geçti

Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi

Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim Lakin o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu fazla seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum fakat fazla utanıyordum Keşke bana beni bir defa sevdiğini söyleseydi*

858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt