Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle açılması güzel olmuş.
Bir de ilk sayfada en sağdaki Son Yazan başlığı altındaki isimlerdeki kayan ışık sabitlennirse çok daha güzel olacaktır. Kayan ışık gözleri çok yormaktadır.
üyeden korkan admin nan benim konularımı kim kitledi ben sitenin adminiyim ben kitledim aç onları ivedi!! forum kurallarına aykırı hacklerim nan forumunu kaide falan kalmaz taam abi al sana anahtar kendin aç lafımı olur böyle şeylerin Birazcık daha türkçeye uygun yazarsan seviniriz xxx...
TikTok beğeni geçmişi nasıl görünüyor? Tik Tok beğeni geçmişi nasıl silinir? Beğendiğim videoları nerede bulabilirim? Tik Tok favori listesi yapılabiliyor mu? TikTok beğeni geçmişi silme nasıl oluyor?
TikTok uygulamasında daha sonra izlemek istediğiniz hoşunuza giden videolara beğeni vererek...
Görünene göre Instagram, büyüyen sosyal medya etkileyicisi piyasasını fark etmiş durumda Bu siteler,*binlerce beğeni ve spambenzeri yorumları para karşılığında satmaktalar Bu hesaplar genel anlamda her pazarlamacının korkutucu rüyası ve gerçek Instagram kullanıcıları için son derece rahatsız...
MERHABA FORUM ÜYELERİ BUGÜN SİZLERE SMS BOMBER TR GÖNDERIM OLAN TOLU GÖSTERECEM BU TOOL TİNGİRİFİSTİK TARAFINDAN HAZIRLANMIŞ GÜNCEL DOSYASIDIR BİLGİNİZE DAHA ÖNCEDEN TANIYANLARINIZ EMİNİM VARDIR SİZE LİNK BIRAKIYORUM ORADAN GÜNCEL SMS BOMBERİNE ULAŞABILIRSINIZ İyi FORUMLAR
YouTube den gelen...
App Store, korsan içeriklere izin vermese de bazı uygulama geliştiricileri bu kuralı çiğnemek için kendi yöntemlerini geliştiriyor. Bugün bu ilginç yöntemlerden bir tanesi daha keşfedildi. Oldukça masum görünen bir uygulamadaki gizli kod, Netflix içeriklerine ücretsiz ulaşmayı sağlıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.