Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gizli klasorlere ulaşamıyorum

Gizli klasorlere ulaşamıyorum
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SORUN:
Yaklaşık bir ay once belgelerim klasoru icerisinde bulunan bir başka klasoru farenin sağ tuşu ile tıklayıp ozellikler bolumunden gizli kutusunu aktif hale getirmiştim Bu klasor ve icindeki belgelere şu anda ulaşamıyorum

COZUM:
Bunun icin Windows'un gizli klasorleri gosterme seceneğini aktif hale getirmeniz gerekli Bu işlemi yapmak icin de herhangi bir klasor penceresini acın TOOLS menusunden FOLDER OPTIONS komutunu calıştırın Ekrana gelecek olan diyalog kutusunun VIEW bolumune gelin Bu bolumdeki listeden aşağı doğru kayın ve SHOW HIDDEN FILES AND FOLDERS seceneğini aktif hale getirinOK duğmesine basın ve diyalog kutusunu kapatın Artık gizli dosyalarınız gorunur hale gelecektir

Similar threads

SORUN: Yaklaşık bir ay önce belgelerim klasörü içerisinde yer alan bir diğer klasörü farenin sağ tuşu ile tıklayıp özellikler bölümünden dar kutusunu aktif ışık halkası getirmiştim Bu klasör ve içindeki belgelere derhal ulaşamıyorum ÇÖZÜM: Bunun için Windows'un dar klasörleri görünüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
SORUN: Windows 98 ekranında sağ alt koşede ses ayarları icin olan hoparlor simgesi vardı Ancak gecenlerde bilgisayarı actığımda yok olmuştu Şimdi o simgeyi nasıl geri getirebilirim? COZUM: Bu sorunun cevabını daha once dergimizde birkac kere vermiştik ancak bir kere daha belirtelim Eğer ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
SORUN: Windows 98 ve Internet Explorer 55 kullanıyorum Bağlantı penceresinde parolayı kaydetkutucuğu kapalı olduğu icin, her bağlanışta parolayı yeniden yazmak zorunda kalıyorum Parolayı kaydedebilmem ve Windows 98'in bu parolayı aklında tutabilmesi icin ne yapmalıyım? COZUM: Bu seceneğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Gizli dosyaları goruntuleme win8 imagesgizlidosyalarigoruntulemewin85b0349884e3d2 Bilgisayarınızda bulunan gizli klasorleri ve dosyaları nasıl gornur hale getireceksiniz bugunki yazımızda buna anlatacağız Bazen onemli bilgilerinizi bir klasore atar ve kimsenin ulaşmaması icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
PC hızlandırma yolları Bigisayarı nasıl hızlandırabilirim? Bilgisayarınızın yavaşlığından mı şikayetcisiniz? Oyleyse artık şikayet etmenize gerek kalmadıBu oneriler tam da size goreimagesbilgisayarhizlandirmayollari5ad340f1a7aefpng 1 Cache Belleğini Etkinleştirmek Modern...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt