Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gizlice seviyorum seni

Gizlice seviyorum seni
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çaktırmadan seviyorum seni El Altından seviyorum seni Görmeden Arkan dönük Saçların dağınık Gözlerimi kapıyorum, kapıların ardına saklanıyorum Barikatlarını yıkıyorum sularını tutan içimin nehirlerinin Dünyadaki bütün karaları kat edip Okyanusa dökülüyorum Büyük sularda saklanıyor zerrelerim Sen kıyılarımda Benimle olduğunu bilmeden Ateşler yakıyorsun Çıplak ayaklarınla üzerime basıyor Maviliklerimde yıkanıyorsun Limana yakında olacak olan gemilerde umutlarını aradığını hissediyorum Sana dokunup Ben olduğumu anlatamamak Bana dokunduğunda ben olduğumu bilmemen Boşlukta çığlık atmak gibi bir şey Başkaldırıyor hayatımda ne varsa Benim başımda hala kavak yelleri esiyor İsyanlara teslim olmak değil Sahipsiz dağılsa da duygularım En kuytularda fırtınalar yaşanıyor Çocukluğum Gençliğim Ve yorgunluğum Yelkenim olmuş direniyor İşte bu manasız satırlarda Dalgalarla boğuşur gibiyim Rota yok Pusula yok Islanmışım donuyorum Alev yok Işık değil Kayboldum Beni görebilen varsa haberim olsun Sana dokunuyorum yine Sen kimin yüreği sandın Da bana bakmadın ? Alıntı  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt