Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gladiatus Private Server

Gladiatus Private Server
0
146

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar yeni açılan 1 haftadır açık olan server

Etkinlikler ve bir çok yenilikle sizlerle

Her gün giriş bonusu olarak altın & item & değerli taş veriliyor

Pvp server linki paylaşmak yasaktır
@herkul02;

Similar threads

Merhaba ! Sizlere özel Gladiatus PVP Server'ımız açılmıştır Server, çok gelişmiş bir Gladiatus script'i kullanmaktadır Şuanlık bedava hosting ve domain kullanıyoruz ama yakında com'lu alan adı alacağız AIR Gladiatus Pvp server linki paylaşmak yasaktır @herkul02; Binlerce eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Merhaba arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi Türk Gunz serverimiz açıldı Açılış tarihi 04082019 Önceden Türk Gunz serveri vardı orada oynuyorduk ve çok eğleniyorduk (en azından ben çok eğleniyordum) Ben gunz serveri ilk defa kuruyorum önceki kurulan serverler ile alakam yok Bu yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Öncelikle belirtmeliyim ki bu açık pokemondeluge adminlerine en çok baş ağrıttıran açıktırHile hakkındaki bu kısaca önsözümüzden sonra size bu hilenin yapılışını en ince detaylarıyla tüm aşamalarını anlatacağım İlk olarak arkadaşlar bahsettiğim hile pokemondelugecom server açıklarından biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
UglyMt2 ‘’eglencenin tavan yaptigi yer… ‘’ Merhaba Arkadaşlar ; 5ŞUBAT2019 PAZAR günü açılacak olan private server UglyMt2 sizleri bekliyor Eğlence ve oyun zevkinin buluştuğu bu server sizleri alıp başka bir diyara götürecek… UglyMt2 ile birlikte bir çok sürpriz de sizi bekliyor… Not*...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Rift: Planes of Telara Zerg Hostile Merhaba, Önce Rift hakkında daha sonra da guildimiz Zerg Hostile hakkında bilgi vermek maksadı ile bu konuyu açtım Rift 2011 şubat ayında resmen başlamış bir MMORPG'dir Oyunda Guardian ve Defiant olmak üzere iki faction bulunmaktadır Hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt