Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba !
Sizlere özel Gladiatus PVP Server'ımız açılmıştır
Server, çok gelişmiş bir Gladiatus script'i kullanmaktadır
Şuanlık bedava hosting ve domain kullanıyoruz ama yakında com'lu alan adı alacağız
AIR Gladiatus
Pvp server linki paylaşmak yasaktır
@herkul02;
Binlerce eğitim...
Merhaba arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi Türk Gunz serverimiz açıldı Açılış tarihi 04082019 Önceden Türk Gunz serveri vardı orada oynuyorduk ve çok eğleniyorduk (en azından ben çok eğleniyordum) Ben gunz serveri ilk defa kuruyorum önceki kurulan serverler ile alakam yok Bu yaz...
Öncelikle belirtmeliyim ki bu açık pokemondeluge adminlerine en çok baş ağrıttıran açıktırHile hakkındaki bu kısaca önsözümüzden sonra size bu hilenin yapılışını en ince detaylarıyla tüm aşamalarını anlatacağım
İlk olarak arkadaşlar bahsettiğim hile pokemondelugecom server açıklarından biri...
UglyMt2
‘’eglencenin tavan yaptigi yer… ‘’
Merhaba Arkadaşlar ; 5ŞUBAT2019 PAZAR günü açılacak olan private server UglyMt2 sizleri bekliyor Eğlence ve oyun zevkinin buluştuğu bu server sizleri alıp başka bir diyara götürecek…
UglyMt2 ile birlikte bir çok sürpriz de sizi bekliyor…
Not*...
Rift: Planes of Telara
Zerg Hostile
Merhaba,
Önce Rift hakkında daha sonra da guildimiz Zerg Hostile hakkında bilgi vermek maksadı ile bu konuyu açtım
Rift 2011 şubat ayında resmen başlamış bir MMORPG'dir Oyunda Guardian ve Defiant olmak üzere iki faction bulunmaktadır Hem...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.