Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Glukagon seti nasil kullanilir???

Glukagon seti nasil kullanilir???
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Glukagon seti nasil kullanilir??? glukagon nasıl uygulanır Acil Glukagon Seti’nin nasıl kullanılacağı, aşağıda adım adım anlatılmaktadır Sizin, ailenizin ve arkadaşlarınızın bunları dikkatle okuması önemlidir , OT: Kuru toz şeklindeki glukagon, kullanılmasından hemen öncesine kadar eritilmemelidir Glukagonun Enjeksiyona hazırlanması:  

Similar threads

anaflaksi Anaflaksi Anafilaksinin toplumda görülme sıklığı ile ilgili fazla dinç sayı saptamak muhtemel değildir Ama, ilaçlar ve gıdaların anafilaksiye en sık yol açan ajanlar olduğu söylenebilir İlaçlardan da en sık romatizmal sancı kesicilerin ve antibiyotiklerin anafilaksiye sebep olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
HAZIRLAYAN : DİLEK GÜREL (UZM. PSİKOLOG –EMDR TERAPİSTİ) EMDR TERAPİSİ NEDİR? EMDR (Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma Yeniden İşleme) Terapisi 1897 yılında ABD’ li Klinik Psikolog Farencine Shapiro tarafından uzun yıllar yapılan araştırma ve uygulamalar sonucu geliştirilmiş bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Aslan burcu Ocak ayı Yorumu Aşk ve İlişkiler Ocak ayı lüzum flört ilişkileri ve gerekse önemli ilişkiniz açısından oldukça etkin enerjilere sahip Ilk Kez kendinizi açıklama etmeniz ve bilinçli isteklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz en kayda değer transitlerden birisi Venüs gezegeninin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Astım Astım Nasıl Bir Hastalıktır? Nefes alma esnasında atmosfer havasının solunum olayının olduğu alveol denilen hava boşluklarına naklini karşılayan iletici hava yollarında daralma, tıkanıklık ve buna emrindeki olarak hava akımında zorlukla karakterize bir hastalıktır Hava yollarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
MEME KANSERİ NEDİR? NE SIKLIKTA GÖRÜLÜR? Bilinenler nelerdir? Meme kanseri, memenin kendi hücrelerin kontrol dışı büyüyerek meme dokusunda , sınır tanımaksızın gelişmesi ve sonucunda bir “habis tümör kitlesi” meydana gelmesidir. Meme kanseri kadınlarda en yaygın görülen tümör olup halen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,528Konular
981,547Mesajlar
31,562Kullanıcılar
kayra17Son üye
Üst Alt