iltasyazilim
FD Üye
Glutensiz Elmalı Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım paket margarin
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı yoğurt
*1, 5 çay bardağı pudra şekeri
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*Alabildiğince glutensiz un
İç Harcı İçin;
*23 elma
*1 tatlı kasığı tarçın
*1 su bardağı şeker
Glutensiz Elmalı Pasta Tarifi Yapılışı Margarini kısık ateşte eritelim ve o eriyene kadar diğer malzemeleri derin bir kaba koyalım ve alabildiğince glutensiz un kullanalım ,ne cıvık olsun ne katı olsun, şekil verecek hale gelene kadar yoğuralım Bu arada oklava vurmayı denemeyin hamur dağılıyor, ben denedim elinizle üçgen şekli verin ve içine harcını koyalım
HARCIN YAPIMI;
Elmaların kabuklarını soyalım ve rendeleyelim, rendelenen elmaları küçük bir tencereye koyduktan sonra şekeri ve tarçını da ilave edip pişirelim ve soğumaya bırakalım
*Yarım paket margarin
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı yoğurt
*1, 5 çay bardağı pudra şekeri
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*Alabildiğince glutensiz un
İç Harcı İçin;
*23 elma
*1 tatlı kasığı tarçın
*1 su bardağı şeker
Glutensiz Elmalı Pasta Tarifi Yapılışı Margarini kısık ateşte eritelim ve o eriyene kadar diğer malzemeleri derin bir kaba koyalım ve alabildiğince glutensiz un kullanalım ,ne cıvık olsun ne katı olsun, şekil verecek hale gelene kadar yoğuralım Bu arada oklava vurmayı denemeyin hamur dağılıyor, ben denedim elinizle üçgen şekli verin ve içine harcını koyalım
HARCIN YAPIMI;
Elmaların kabuklarını soyalım ve rendeleyelim, rendelenen elmaları küçük bir tencereye koyduktan sonra şekeri ve tarçını da ilave edip pişirelim ve soğumaya bırakalım