iltasyazilim
FD Üye
Glutensiz Sütsüz Sebzeli Kek Tarifi İçin Malzemeler
*3 yumurta
*Yarım tatlı kaşığı tuz
*1 su bardağı zeytin yağı
*1 tane rendelenmiş kabak
*1 tane rendelenmiş patates
*2 tane küp doğranmış domates
*1 çay kaşığı karabiber
*2 çay kaşığı kekik
*1 tane kabartma tozu
*Glutensiz un (aldığı kadar normal kek kıvamı)
Malzemeleri elinizdekilere göre arttırıp azaltabilirsiniz bunlar benim bukez koyduklarim
*1 tane küp küp doğranmış patates
*2 kök (yaprakları ile) kıyılmış ıspanak
*2~3 dal yeşil nane
*1 miktar maydanoz
*Semiz otu
*1 tane mantar ince doğranmış mantar
*1 tane dilerseniz üzeri için mantar
Glutensiz Sütsüz Sebzeli Kek Tarifi Yapılışı Kesinlikle tavsiye ederim hem çok lezzetli, hem bol vitaminli şık bir tarif Elinizdeki malzemelere göre çeşidini rahatlıkla değiştirebilirsiniz Geçelim tarifimize
Malzemelerimizi yumurtadan başlayarak sırasıyla (küp doğranmış patatese kadar) çırpıyoruz Kek kıvamında hamurumuzu oluşturduktan sonra diğer malzemelerimizi ekliyoruz Ben dikdörtgen borcamı yağlayıp döktüm Üzerini şöyle bir düzeltip ben göründüğü gibi mantarları yerleştirdim Dilerseniz sade, dilerseniz domates gibi üzerini yerleştirip 180 derece fırında kontrollü bir şekilde pişirip ılık ılık servis yapıyoruz
Afiyet olsun
Bizde süt ve süt ürünleri alerjisi olduğu için kullanmadım fakat daha önce denemistim içine Peynir çok yakışıyor
*3 yumurta
*Yarım tatlı kaşığı tuz
*1 su bardağı zeytin yağı
*1 tane rendelenmiş kabak
*1 tane rendelenmiş patates
*2 tane küp doğranmış domates
*1 çay kaşığı karabiber
*2 çay kaşığı kekik
*1 tane kabartma tozu
*Glutensiz un (aldığı kadar normal kek kıvamı)
Malzemeleri elinizdekilere göre arttırıp azaltabilirsiniz bunlar benim bukez koyduklarim
*1 tane küp küp doğranmış patates
*2 kök (yaprakları ile) kıyılmış ıspanak
*2~3 dal yeşil nane
*1 miktar maydanoz
*Semiz otu
*1 tane mantar ince doğranmış mantar
*1 tane dilerseniz üzeri için mantar
Glutensiz Sütsüz Sebzeli Kek Tarifi Yapılışı Kesinlikle tavsiye ederim hem çok lezzetli, hem bol vitaminli şık bir tarif Elinizdeki malzemelere göre çeşidini rahatlıkla değiştirebilirsiniz Geçelim tarifimize
Malzemelerimizi yumurtadan başlayarak sırasıyla (küp doğranmış patatese kadar) çırpıyoruz Kek kıvamında hamurumuzu oluşturduktan sonra diğer malzemelerimizi ekliyoruz Ben dikdörtgen borcamı yağlayıp döktüm Üzerini şöyle bir düzeltip ben göründüğü gibi mantarları yerleştirdim Dilerseniz sade, dilerseniz domates gibi üzerini yerleştirip 180 derece fırında kontrollü bir şekilde pişirip ılık ılık servis yapıyoruz
Afiyet olsun
Bizde süt ve süt ürünleri alerjisi olduğu için kullanmadım fakat daha önce denemistim içine Peynir çok yakışıyor