iltasyazilim
FD Üye
Glutensiz Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*250 gr tereyağı
*1, 5 su bardağı toz şeker
*5 su bardağı süt
*1 paket vanilya
*1 su bardağı glutensiz un
Glutensiz Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi Yapılışı Un ve tereyağı tencerede 23 dakika kavrulur Üzerine süt eklenir ve karıştırılır Ardından toz şeker ve vanilya eklenerek katı bir kıvam alana kadar karıştırılır Pişen tatlı su ile ıslatılmış cam kaba dökülür ve soğuması için buzdolabında 12 saat dinlendirilir Soğuyunca üzeri isteğe göre kakao veya tarçın ile süslenerek servis yapılır
*250 gr tereyağı
*1, 5 su bardağı toz şeker
*5 su bardağı süt
*1 paket vanilya
*1 su bardağı glutensiz un
Glutensiz Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi Yapılışı Un ve tereyağı tencerede 23 dakika kavrulur Üzerine süt eklenir ve karıştırılır Ardından toz şeker ve vanilya eklenerek katı bir kıvam alana kadar karıştırılır Pişen tatlı su ile ıslatılmış cam kaba dökülür ve soğuması için buzdolabında 12 saat dinlendirilir Soğuyunca üzeri isteğe göre kakao veya tarçın ile süslenerek servis yapılır