Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gmail şifre nasıl değiştirme resimli anlatım

Hoş geldin! keremei tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Gmail şifre nasıl değiştirme resimli anlatım
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Gmail şifresi nasıl değiştirilir?

1 Gmail'e kullancı adı ve şifrenizi girerek giriş yapıyorsunuz Sonra sağ ustte yer alan Ayarlar menusune tıklıyorsunuz Gelen menuden ikinci sekme olan Hesaplar 'a tıklıyorsunuz Hesaplar sekmesinde de Google Hesap Ayarları'na giriyorsunuz

imagesgmailsifrenasildegistirmeresimlianlatim5b04a55a6a554 imagesgmailsifrenasildegistirmeresimlianlatim5b04a55cdc135 imagesgmailsifrenasildegistirmeresimlianlatim5b04a55f35cc8 imagesgmailsifrenasildegistirmeresimlianlatim5b04a5618ad38

Burada unutulmaması gereken nokta şudur; bu yapacağınız şifre değişikliği sadece Gmail icin değil tum Google uygulamaları icin gecerlidir Yani şifre değiştirdiğiniz varsa Blogger vs şifreniz de değişir

Similar threads

Gmail şifresi nasıl değiştirilir? 1 Gmail'e kullancı adı ve şifrenizi girerek antre yapıyorsunuz Daha Sonra sağ tepede yer alan Ayarlar menüsüne tıklıyorsunuz Gelen menüden ikinci sekme olan Hesaplar 'a tıklıyorsunuz Hesaplar sekmesinde de Google Hesap Ayarları'na giriyorsunuz Burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Turkce Olan Gmail Şifre Değiştirme 1 Gmail hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ ustte bulunan “Ayarlara girin 2 Ayarlar penceresinde bulunan “Hesaplar sekmesine girin 3 “Google Hesap Ayarları karşısında bulunan “Google hesap ayarlarınızı linkine tıklayın 4 Kişisel Ayarlar altında “Şifreyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Türkçe Olan Gmail Şifre Değişim 1 Gmail hesabınıza giriş yaptıktan sonradan sağ tepede yer alan “Ayarlara girin 2 Ayarlar penceresinde yer alan “Hesaplar sekmesine girin 3 “Google Hesap Ayarları karşısında yer alan “Google hesap ayarlarınızı linkine tıklayın 4 Kişisel Ayarlar aşağıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Google, birçok platformu ile hayatımızın büyük bir bölümüne dahil oldu. Gmail, Google arama motoru, YouTube ve Google Play gibi bir çok ürünü dünyanın dört bir yanında yaygın olarak kullanılıyor. Teknolojiyle arası iyi olmayanlar için bu platformlar arayüz açısından bazen kafa karıştırıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Gmail kullanıcıları bazı dönemlerde farklı nedenlerden dolayı hesaplarının şifresini değiştirmek isterler. Gmail şifre değiştirme işlemi sanıldığından çok daha kolay gerçekleştirilmektedir. Gmail şifre değiştirme yöntemi, bilgisayar, Android ve İOS için farklı şekillerde yapılmaktadır. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,354Kullanıcılar
İlker2863Son üye
Üst Alt