Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GMler nasıl ban atıyor?

GMler nasıl ban atıyor?
0
283

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Eskiden efsaneler dolaşırdı
Gm senin ekranını görüp kullandığın tüm programlara bakıyor felan deniyordu Belki eskiden öyle bir seçenek vardı belki hala var ama sonuç ortada
Dipnot: Bazı arkadaşlar bunun olmayacağını söylemiş ben kendimden örnek vereyim pathosda oynadığım zamanda generals başkanının yanlış hareketinden dolayı paintte küfürlü bir pm resmini onun pmsiyle değiştirip nttgameye ticket attım sonuç 7 gün ban

Similar threads

Bu incelemeyi yazmaya başlarken ilk yaptığım iş ne oldu biliyor musunuz sevgili Oyungezerler, gidip geçtiğimiz yıl yazdığım incelemeye bakmak. Sonuçta, geliştiriciler aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar, ben niye incelemelerde aynı yolu izlemeyeyim ki? İşin şakası bir yana, bu tarz oyunları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Sandman nedir? Bu soruya en basitten başlayıp giderek çetrefilleşen bir yanıt yakışır sanırım tıpkı çizgi romanların giderek genişleyen evreni gibi. 1989 yılında DC Comics’in çatısı altında ve Neil Gaiman’ın yaratıcı yazarlığının baharında olduğu bir dönemde başlar Sandman’in macerası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
NBA Jason Kidd Bütün Adı: Jason Fredrick Kidd Tepe: 6' 4Ağırlık: 212 lbs Pozisyon: Guard Doğum Yeri: San Fransico, California 23 Doğum Günü: Mart 1973 96 Üniversite: California' NBA Takımı: New Jersey Nets HİZ VE ZEKANİN KUSURSUZ BİRLEŞİMİ “Yeni Üçlü Çift Bay JASON KİDD #5 NBA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
13 YÂSİN SÛRESİ Kurtubi'nin naklettiğine göre bu surenin Mekkİ olduğu hususunda icma vardır 83 ayettirBu surenin faziletine dair bir çok hadisi şerifler nakledilmiştir Bunların sahih olup olmadıklarını en iyi bilen Allah'tır Diğer Mekki sureler gibi hecâ harfleriyle başlamıştır Bu surede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt