Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Göbek degil o...O...???

Göbek degil o...O...???
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Göbek degil oO??? İnsanı uyuz eden bir sorudur bu ne göbek?iste bu soruya verilebilecek cevaplar + bu ne göbek sana ne? ben mutluyum, göbek mutlu + bu ne göbek sorma ya, göbek kemiklerim artı iri de + bu ne göbek metabolizma meselesi koçum + bu ne göbek varlıklı gösteriyor dimi + bu ne göbek la havle vela kuvvet, can simidi bu can simidi + bu ne göbek onu bulamayanlarda var , şükret yaradanina + bu ne göbek – kendime güvenimin sermayesidir yavrum o, sen devam et + bu ne göbek göbek değil o , gaz yaptı midem + bu ne göbek sabah 2 litre su içtim olum + bu ne göbek dalga geçme amca oğlu , gastrit var + bu ne göbek hayrola, şekilciyiz galiba??? + bu ne göbek ben büyüttüm onu aslanım , bana mi gösteriyorsun? + bu ne göbek fazla beğendiysen sana da yapalım bir tane + bu ne göbek böyle? ya sorma, bizim bi arkadaşın göbeği doğrusu, askere bu arada itimat bıraktı banaben de kıramadım tabi, içtimada tartı olucakti zavallıya + bu ne göbek nazar etme ne olur , ye ve iç seninde olur + bu göbek ne böyle? ee naparsin büyük balık büyük kayanın aşağıda yatar + bu ne göbek gövde yaptım , manyak karin kası falan ; bırakınca sarkma yaptı + bu ne göbek onun da duyguları var lütfen + bu ne göbek altında yazıyor bi bak istersen + bu ne göbek tüm sene ÖSS ye çalıştım ben cilalı mı? üzerime gelme bunalımdayım! + bu ne göbek? göbek yok o aşk yastığı sevgiliye kıyak çaktın? çakalsın şşşş + bu ne göbek su fazla faydalı dediler,iste faydası + bu ne göbek? o benim varoluşçu tarafım bir nevi dışavurum abi iyi misin ben büsbütün ayrı bir adam oldum Salih! takilnet  

858,496Konular
981,723Mesajlar
29,797Kullanıcılar
kexariasSon üye
Üst Alt