Gobek Eriten Cay tarifi
Gobeklerimizde biriken yağları eritmek icin hergun saatlerce uğraşmayalım
Hemen bir aktara gidip :
100 gram ebegumeci
100 gram mısır puskulu
100 gram kiraz sapı
100 gram papatya
100 gram ada cayı
100 gram yeşil cay
100 gram sinameki
100 gram rezene
100 gram kabuk tarcın
100 gram altınbaşak otu
Hepsini gormek icin tıklayın
Tarcın haric butun bu bitkileri harman ederek karıştırın ve buyuk bir kavanoza doldurun
Her sabah ac karnına ve gece yatarken ac karnına (akşam yemeği erken yenecek) normal su bardağına yarım parca kabuk tarcın ve bu karışımdan bir tutam koyarak uzerini kaynar suyla doldurup kucuk bir cay tabağıyla kapatın 20 dk dinlendirin ve icin
Herhangi bir tatlandırıcı kullanmak yok
Gunde 100 adet de mekik cekerek gobeğinizdeki yağ birikintisinden toplam 1 ayda kurtulun
Yukarda verdiğimiz butun bitkilerin daha bircok rahatsızlıklara iyi geldiğini soylememize gerek olduğunu duşunmuyorum Hadi hanımlar doğum sonrası gobek yaptım diyenler Bu fırsatı iyi değerlendirin
Gobeklerimizde biriken yağları eritmek icin hergun saatlerce uğraşmayalım
Hemen bir aktara gidip :
100 gram ebegumeci
100 gram mısır puskulu
100 gram kiraz sapı
100 gram papatya
100 gram ada cayı
100 gram yeşil cay
100 gram sinameki
100 gram rezene
100 gram kabuk tarcın
100 gram altınbaşak otu
Hepsini gormek icin tıklayın
Tarcın haric butun bu bitkileri harman ederek karıştırın ve buyuk bir kavanoza doldurun
Her sabah ac karnına ve gece yatarken ac karnına (akşam yemeği erken yenecek) normal su bardağına yarım parca kabuk tarcın ve bu karışımdan bir tutam koyarak uzerini kaynar suyla doldurup kucuk bir cay tabağıyla kapatın 20 dk dinlendirin ve icin
Herhangi bir tatlandırıcı kullanmak yok
Gunde 100 adet de mekik cekerek gobeğinizdeki yağ birikintisinden toplam 1 ayda kurtulun
Yukarda verdiğimiz butun bitkilerin daha bircok rahatsızlıklara iyi geldiğini soylememize gerek olduğunu duşunmuyorum Hadi hanımlar doğum sonrası gobek yaptım diyenler Bu fırsatı iyi değerlendirin