Gobek Eritme Diyeti
Gobek Eritmek icin Diyetler
Gobek bircok insanın sorunudur Gobek eritmek icin ornek birkac diyeti aşağıda bulabilirsiniz Ancak bunları uygulamadan once bir diyetisyene başvurmanız daha doğru olacaktır
Ender Sarac gobek eritme diyeti
Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali
Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz
Oğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derisiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı)
Ara (saat 1500): 34 yulaflı biskuvi
Ara (saat 1730): 1 adet yeşil elma
Akşam: 45 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası
Gece: 1 bardak şekersiz tarcınlı ılık light sut 34 fincan rezene cayı, yeşil cay, mısır puskulu, kiraz, avakado yaprağı karışım cayı icilecek
Yasaklarlar ise şunlardır:
* Kolalı, şekerli icecekler,
* Kızartma,
* Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarkuteriler, yumurtanın sarısı, yağlı sut urunleri, yağlı etler, tavuk balık derisi, tam yağlı sut),
* Alkol (ozellikle bira),
* Beyaz un,
* Beyaz şeker,
* Doğum kontrol hapları,
* Aşırı gunduz uykusu,
* Cikolata,
* Yağlı cerezler,
* Cips
Haftanın tek gunleri bunları yiyin: Kalkar kalkmaz 1 bardak ılık ballı limonlu su (icine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak)
Sabah sporu: 35 40 dakika tempolu yuruyuş yapın Bol ter atmaya gayret edin 1520 dakika spor
Duş: Ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika fırcalar gibi gobek, basen, popo, bel sertce fırcalanacak 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bolgeye masaj yapılacak
İbrahim Saracoğlu Gobek Yağı Eriten Doğal Kur
Bu kur icin gerekli malzemeler;
4 adet taze lahana yaprağı,
Yaklaşık 25 dal taze maydanoz,
1 adet sulu limon
Yarım litre su
Hazırlanışı: arım litre kadar suyu kaynatıyoruz Kaynamakta olan suyumuzun icine lahana yapraklarımız atıyoruz En az 3 dakika lahanayla kaynatıp ondan sonra maydanozları da ekliyoruz Maydanozu da ekledikten sonra yaklaşık 3 dakika daha kaynatıyoruz
Kaynamış karışımımızı soğumaya bırakıyoruz Soğuyunca karışımı suzuyoruz İcerisine limon sıkıyoruz
Bu kur gunde 2 veya 3 kez icilmelidir Hergun taze olarak hazırlanıp icilmelidir
Gobek Eritmek icin Diyetler
Gobek bircok insanın sorunudur Gobek eritmek icin ornek birkac diyeti aşağıda bulabilirsiniz Ancak bunları uygulamadan once bir diyetisyene başvurmanız daha doğru olacaktır
Ender Sarac gobek eritme diyeti
Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali
Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz
Oğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derisiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı)
Ara (saat 1500): 34 yulaflı biskuvi
Ara (saat 1730): 1 adet yeşil elma
Akşam: 45 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası
Gece: 1 bardak şekersiz tarcınlı ılık light sut 34 fincan rezene cayı, yeşil cay, mısır puskulu, kiraz, avakado yaprağı karışım cayı icilecek
Yasaklarlar ise şunlardır:
* Kolalı, şekerli icecekler,
* Kızartma,
* Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarkuteriler, yumurtanın sarısı, yağlı sut urunleri, yağlı etler, tavuk balık derisi, tam yağlı sut),
* Alkol (ozellikle bira),
* Beyaz un,
* Beyaz şeker,
* Doğum kontrol hapları,
* Aşırı gunduz uykusu,
* Cikolata,
* Yağlı cerezler,
* Cips
Haftanın tek gunleri bunları yiyin: Kalkar kalkmaz 1 bardak ılık ballı limonlu su (icine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak)
Sabah sporu: 35 40 dakika tempolu yuruyuş yapın Bol ter atmaya gayret edin 1520 dakika spor
Duş: Ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika fırcalar gibi gobek, basen, popo, bel sertce fırcalanacak 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bolgeye masaj yapılacak
İbrahim Saracoğlu Gobek Yağı Eriten Doğal Kur
Bu kur icin gerekli malzemeler;
4 adet taze lahana yaprağı,
Yaklaşık 25 dal taze maydanoz,
1 adet sulu limon
Yarım litre su
Hazırlanışı: arım litre kadar suyu kaynatıyoruz Kaynamakta olan suyumuzun icine lahana yapraklarımız atıyoruz En az 3 dakika lahanayla kaynatıp ondan sonra maydanozları da ekliyoruz Maydanozu da ekledikten sonra yaklaşık 3 dakika daha kaynatıyoruz
Kaynamış karışımımızı soğumaya bırakıyoruz Soğuyunca karışımı suzuyoruz İcerisine limon sıkıyoruz
Bu kur gunde 2 veya 3 kez icilmelidir Hergun taze olarak hazırlanıp icilmelidir