Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Göç İdaresi Açıkladı: Muz Yeme Paylaşımı Yapanlar İçin Sınır Dışı Kararı

Göç İdaresi Açıkladı: Muz Yeme Paylaşımı Yapanlar İçin Sınır Dışı Kararı
0
50

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-e0b245e16291a6d3f0b1e96906c423933f35be83.jpg

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı'nca, sosyal medyada muz görüntüsü paylaşımı yapan 45 yabancı uyruklunun, adli işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezlerine sevk edildiğini açıkladı.

Göç İdaresi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada,

“TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonuna bağlı Göç ve Uyum Alt Komisyonu’nda düzensiz göçle mücadele konusunda genel bilgi veren Başkan Yardımcımız, kendisine yöneltilen sosyal medyada paylaşılan provokatif muz görüntüleri ile ilgili bir soruya cevap verirken sorunun cevabı yazılı olarak istenmiş, sözlü cevap yarım kalmış bu da kamuoyuna yanlış yansıtılmıştır.

Bahse konu provokatif paylaşımları yapan 45 yabancı uyruklu şahıs tespit edilmiş, bu şahıslar adli işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezlerine sevk edilmiştir. İşlemleri devam eden 45 yabancı uyruklu şahıs halen Geri Gönderme Merkezlerinde idari gözetim altında bulunmaktadır” denildi.

Similar threads

Göç İdaresi Başkanlığı, tepki çeken muz paylaşımlarıyla ilgili gözetim altındaki 45 yabancı uyruklunun sınır dışı işlemlerinin sürdüğünü bildirdi. Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyadan 'provokatif' amaçlı paylaşımlarda bulunan ve adli işlemlerin ardından geri gönderme merkezlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Bir sokak röportajında vatandaşın 'Ben muz yiyemiyorum, kilolarca muz alıyorlar' sözünü tiye alan göçmenler hakkında sınır dışı edilme kararı alındı...  Sosyal medyada paylaşılan videolar için İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı'nca, düzensiz göçle mücadele kapsamında yılbaşından bu yana Afganistan, Pakistan ve diğer uyruklu 28 bin 581 düzensiz göçmenin, ülkesine geri gönderildiği bildirildi. Göç İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, yurda yasa dışı giriş yapan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
İzmir'de, sosyal medyada 'muz yeme' videosu paylaşarak 'provokasyon yaptıkları' iddia edilen 8 Suriyeli göçmen gözaltına alındı. Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyada provokatif paylaşım yaptıkları iddiasıyla 8 Suriye uyruklu gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
İzmir'de, sosyal medyada 'muz yeme' videosu paylaşarak 'provokasyon yaptıkları' iddia edilen 8 Suriyeli göçmen gözaltına alındı. Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyada provokatif paylaşım yaptıkları iddiasıyla 8 Suriye uyruklu gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,286Kullanıcılar
yasiinakbsSon üye
Üst Alt