Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Göç İdaresi Başkanlığı'ndan Muz Yiyen Mülteciler Hakkında Yeni Açıklama

Göç İdaresi Başkanlığı'ndan Muz Yiyen Mülteciler Hakkında Yeni Açıklama
0
28

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-0be1000699cb1abc1d37ec84845af38d76589ea4.jpg

Göç İdaresi Başkanlığı, tepki çeken muz paylaşımlarıyla ilgili gözetim altındaki 45 yabancı uyruklunun sınır dışı işlemlerinin sürdüğünü bildirdi.

Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyadan 'provokatif' amaçlı paylaşımlarda bulunan ve adli işlemlerin ardından geri gönderme merkezlerinde idari gözetim altına alınan 45 yabancı uyruklunun sınır dışı işlemleri sürüyor.

Göç İdaresi Başkanlığından alınan bilgiye göre, sosyal medyadan provokatif paylaşımlarda bulunan yabancı uyruklular çalışmalar sonucunda tespit edildi.

Similar threads

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı'nca, sosyal medyada muz görüntüsü paylaşımı yapan 45 yabancı uyruklunun, adli işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezlerine sevk edildiğini açıkladı. Göç İdaresi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “TBMM İnsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Bir sokak röportajında vatandaşın 'Ben muz yiyemiyorum, kilolarca muz alıyorlar' sözünü tiye alan göçmenler hakkında sınır dışı edilme kararı alındı...  Sosyal medyada paylaşılan videolar için İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı'nca, düzensiz göçle mücadele kapsamında yılbaşından bu yana Afganistan, Pakistan ve diğer uyruklu 28 bin 581 düzensiz göçmenin, ülkesine geri gönderildiği bildirildi. Göç İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, yurda yasa dışı giriş yapan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
İzmir'de, sosyal medyada 'muz yeme' videosu paylaşarak 'provokasyon yaptıkları' iddia edilen 8 Suriyeli göçmen gözaltına alındı. Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyada provokatif paylaşım yaptıkları iddiasıyla 8 Suriye uyruklu gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
İzmir'de, sosyal medyada 'muz yeme' videosu paylaşarak 'provokasyon yaptıkları' iddia edilen 8 Suriyeli göçmen gözaltına alındı. Bir sokak röportajı üzerine sosyal medyada provokatif paylaşım yaptıkları iddiasıyla 8 Suriye uyruklu gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt