iltasyazilim
FD Üye
Göç zamanı dizisi oyuncuları
Star TV ’de fragmanları dönmeye başlayan yeni bir dizi Göç Zamanı… Fragmanda çalan şarkı diziden daha fazla konuşulmuş olsa da Göç zamanının oyuncu kadrosunda zinde isimler yer alıyor
Mardin ’den Adana ’ya oradan da İstanbul ’a uzanan yolculukta zinde bir kadının hikayesini izleyeceğiz Çocukları ile birlikte erkek etken bir dünyada bütün baskılara göğüs geren Cennet ’in evlatlarını kurtarmaya çalışırken verdiği zorlu uğraş anlatılıyor dizide Kurtarmak istediği çocuklarının dağılışı ve Cennet ’in her birini toplamaya çalışması ekranlara yansıtılacak
Vahide Perçin Cennet karakteri için 6 ay halı tekstil dersi aldığı gibi birde vurgu konusunda araştırmalar yapmış Her rolün hakkını veren başarılı oyuncu Cennet karakteri ile seyirciye beklediğini verecek gibi görünüyor
Keza dizi görsel açıdan da epeyce gösterişli Görüş yönetmeni Dimo Popov, yönetmen ise Veli Çelik Vahide Perçin Annem dizisinde Veli Çelik ile çalışmış ve bildiğiniz gibi Annem dizisi yayınlandığı dönemde büyük alkış toplamıştı
Dizinin çekimlerinde yer yer 6 kameralı bir çekim tekniği kullanılmış
Göç Zamanı dizisinin fragmanında çalan türkünün sözleri:
Ben yoruldum yaşam gelme üstüme sözleri
Ben yanıldım yaşam dövme yüzüme
Yol verdim sevdanın en delisine,
O yüzden ömrümden giden gidene,
Şu yalnız başımı eğdirme benim
O yüzden ömrümden dışarı giden gidene,
Ben pişmanım yaşam sorguya çekme,
Dilersen infaz et kar etmez dilime,
Sözlerim ağırdır dokunur kalbe,
Şu suskun ağzımı açtırma benim
Göç zamanı dizisinin oyuncularına bir göz atacak olursak…
Göç Zamanı Cennet (Vahide Perçin)
Göç Zamanı Yılmaz (Talat Bulut)
Göç Zamanı (Cansu Tosun)
Göç Zamanı (Engin Benli)
*
Star TV ’de fragmanları dönmeye başlayan yeni bir dizi Göç Zamanı… Fragmanda çalan şarkı diziden daha fazla konuşulmuş olsa da Göç zamanının oyuncu kadrosunda zinde isimler yer alıyor
Mardin ’den Adana ’ya oradan da İstanbul ’a uzanan yolculukta zinde bir kadının hikayesini izleyeceğiz Çocukları ile birlikte erkek etken bir dünyada bütün baskılara göğüs geren Cennet ’in evlatlarını kurtarmaya çalışırken verdiği zorlu uğraş anlatılıyor dizide Kurtarmak istediği çocuklarının dağılışı ve Cennet ’in her birini toplamaya çalışması ekranlara yansıtılacak
Vahide Perçin Cennet karakteri için 6 ay halı tekstil dersi aldığı gibi birde vurgu konusunda araştırmalar yapmış Her rolün hakkını veren başarılı oyuncu Cennet karakteri ile seyirciye beklediğini verecek gibi görünüyor
Keza dizi görsel açıdan da epeyce gösterişli Görüş yönetmeni Dimo Popov, yönetmen ise Veli Çelik Vahide Perçin Annem dizisinde Veli Çelik ile çalışmış ve bildiğiniz gibi Annem dizisi yayınlandığı dönemde büyük alkış toplamıştı
Dizinin çekimlerinde yer yer 6 kameralı bir çekim tekniği kullanılmış
Göç Zamanı dizisinin fragmanında çalan türkünün sözleri:
Ben yoruldum yaşam gelme üstüme sözleri
Ben yanıldım yaşam dövme yüzüme
Yol verdim sevdanın en delisine,
O yüzden ömrümden giden gidene,
O yüzden ömrümden dışarı giden gidene,
Ben pişmanım yaşam sorguya çekme,
Dilersen infaz et kar etmez dilime,
Göç zamanı dizisinin oyuncularına bir göz atacak olursak…
Göç Zamanı Cennet (Vahide Perçin)
Göç Zamanı Yılmaz (Talat Bulut)
Göç Zamanı (Cansu Tosun)
Göç Zamanı (Engin Benli)
*