göçmen kuşlar Ehh, mevsim sonbahar oldu Üzerimizden uçup sıcak ülkelere kanat çırpan göçmen kuşlar ya gittiler ya da gitmek üzereler Bunlar her sene gidip geliyorlar da acaba aralarında ne konuşuyorlar dersiniz: Bakın arkadaşlar hemen Ünlüler Çiftliği'nin üzerinden uçuyoruz Heeeyy nereye laaan? Geri dönüüüün Geç kalıyoruuuz Ulan göçün de içine ettiniz ya tebrik ederim valla Harun Kolçak görecez derken kışı burada geçirince sorucam ben size Abi biz şimdi V biçiminde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu sayesinde daha süratli gidiyoruz Bu sinerji olayı anlıyor musun? Ohooo be güzelim Adamakıllı sardın geyiğe ha!! Afrika'ya değin işimiz var seninle anlaşıldı Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak Evlendik evleneli kıçımız bi yer görmedi Bu genç yaşta senin yüzünden göçüp gittim valla Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın Yılda iki kez de dünya seyahatine çıkıyoruz işte daha ne istiyorsun?' Abi şu anda ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı Derslerde uyur musun al işte! Nerede lan bu Afrika hemen? Çökün çökün ilerde çevirme var Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şöförüydün de bundan böyle leyleksin Alışsan artık diyorum Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leyleği Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldı Afrika'ya Dırdırlanma oyarım o gözlerini valla W biçiminde uçmakta nereden çıktı lan? Bırakın özentiliği aslınıza dönün Bir İstanbul Masalı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip, öyle göçseydik Şekip! Saçmalama Nurten Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o zaman izlersin Uçakla gitseydik ne olurdu yarı be abi? Kanadının körü olurdu Bu kadar kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mı? O süre tam göçeriz işte Kapayın ulan cep telefonunu Uçuş boyunca yasak kardeşim Kaç kez söylicez Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim Get len Geçen sefer bi hata ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın Senin yüzünden az kalsın kutuplara gidiyorduk En arkaya hadee Biraz alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da Olur, hatta istersen yürüyerek göçelim Çok bozuldu gençlik çook Biz böyle miydik be hey gidi hey Ooops leyleği havada gördüm ya, olay bitmiştir, bu yıl belirlenmiş fazla gezicem Bu gerzeği atın dışarı Ulan keşke okuldayken Türkçe derslerine daha çok takılsaydım V nasıl bi şeydi? Hangi harften daha sonra geliyordu acaba? Abi hiç olmazsa ligin birincil yarısı bitseydi de öyle göçseydik Saçmalamaaaa Uçmana bak Bari göçerken Şükrü Saraçoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla maçı var, skor kaç kaç fazla merak ediyorum Aaa bu da nesi? Kuş desem değil, Uçak hiç yok Süpermen olmasın sakın Yettim arkadaşlar binlerce kilometre uçmaktan yorulmuşsunuzdur siz şimdi Atlayın bakalım sırtıma Yaşasın Süper kahramanımız Göçmeeeeengocmenkuslar5c565557279bbgifalt uhas: uhas: uhas:gocmenkuslar5c565557279bbgifalt uhas: uhas: uhas: