iltasyazilim
FD Üye
Abi biz şimdi V biçiminde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın oluşturduğu hava boşluğu doğru daha süratli gidiyoruz Bu sinerji olayı anlıyor musun?
Ohooo be güzelim Iyice sardın geyiğe ha!! Afrika'ya değin işimiz var seninle anlaşıldı
Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak Evlendik evleneli bi yerde oturamadık Bu genç yaşta seninyüzünden göçüp gittim valla
Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın Yılda iki defa de dünyaseyahatine çıkıyoruz işte daha ne istiyorsun?
Abi şu anda ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı Derslerde uyur musun al işte! Ne taraftaydı bu Afrika
şu anda?
Çökün çökün ilerde çevirme var
Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şoförüydün de artık leyleksin
Alışsan artık diyorum
Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leylek
Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldıAfrika'ya Dırdırlanma
oyarım o gözlerini valla
W biçiminde uçmakta nereden çıktı acilen? Bırakın özentiliği aslınıza dönün
Bir İstanbul Masalı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip öyle göçseydik Şekip!
Saçmalama Nurten Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o süre izlersin
Uçakla gitseydik ne olurdu yarı be abi?
Kanadının körü olurdu Bu değin kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mi? O zaman bütün göçeriz işte
Kapayın şu cep telefonunu Uçuş boyunca yasaklanmış kardeşim Kaç defa söylicez
Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim
Hadi sen de Geçen sefer bi kusur ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın Senin yüzünden yaklaşık olarak kutuplara gidiyorduk
En arkaya hadee
Biraz alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da
Olur, hatta istersen yürüye yürüye göçelim Çok bozuldu gençlik çook Biz böyle miydik be hey gidi hey
Ooops leyleği havada gördüm ya, durum bitmiştir, bu yıl kesin fazla gezicem
Bu gerzeği atın dışarı
Ya abi, keşke okuldayken Türkçe derslerine daha fazla takılsaydım V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?
Abi hiç olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de böylece göçseydik
Saçmalamaaaa Ççmana bak
Bari göçerken Şükrü Saracoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Cimbomla maçı var, skor kaç kaç çok merak ediyorum
Aaa bu da nesi? Kuş desem yok, Uçak hiç yok Süpermen olmasın sakın
Yettim arkadaşlar binlerce kilometre uçmaktan yorulmuşsunuzdur siz acilen Atlayın bakalım sırtıma
Yaşasın Süper kahramanımız Göçmeeeeen *
Ohooo be güzelim Iyice sardın geyiğe ha!! Afrika'ya değin işimiz var seninle anlaşıldı
Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak Evlendik evleneli bi yerde oturamadık Bu genç yaşta seninyüzünden göçüp gittim valla
Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın Yılda iki defa de dünyaseyahatine çıkıyoruz işte daha ne istiyorsun?
Abi şu anda ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı Derslerde uyur musun al işte! Ne taraftaydı bu Afrika
şu anda?
Çökün çökün ilerde çevirme var
Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şoförüydün de artık leyleksin
Alışsan artık diyorum
Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leylek
Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldıAfrika'ya Dırdırlanma
oyarım o gözlerini valla
W biçiminde uçmakta nereden çıktı acilen? Bırakın özentiliği aslınıza dönün
Bir İstanbul Masalı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip öyle göçseydik Şekip!
Saçmalama Nurten Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o süre izlersin
Uçakla gitseydik ne olurdu yarı be abi?
Kanadının körü olurdu Bu değin kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mi? O zaman bütün göçeriz işte
Kapayın şu cep telefonunu Uçuş boyunca yasaklanmış kardeşim Kaç defa söylicez
Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim
Hadi sen de Geçen sefer bi kusur ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın Senin yüzünden yaklaşık olarak kutuplara gidiyorduk
En arkaya hadee
Biraz alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da
Olur, hatta istersen yürüye yürüye göçelim Çok bozuldu gençlik çook Biz böyle miydik be hey gidi hey
Ooops leyleği havada gördüm ya, durum bitmiştir, bu yıl kesin fazla gezicem
Bu gerzeği atın dışarı
Ya abi, keşke okuldayken Türkçe derslerine daha fazla takılsaydım V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?
Abi hiç olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de böylece göçseydik
Saçmalamaaaa Ççmana bak
Bari göçerken Şükrü Saracoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Cimbomla maçı var, skor kaç kaç çok merak ediyorum
Aaa bu da nesi? Kuş desem yok, Uçak hiç yok Süpermen olmasın sakın
Yettim arkadaşlar binlerce kilometre uçmaktan yorulmuşsunuzdur siz acilen Atlayın bakalım sırtıma
Yaşasın Süper kahramanımız Göçmeeeeen *