iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
2 ölçü pirinç
45 adet soğan
12 kilo taze fasulye
Tuz
Yağ
Yapılışı :
Soğanları küp küp doğrayın Yağın içinde kavurun Taze fasulyeyide küçük küçük doğrayıp haşlayın Haşladıktan sonra soğanların üzerine dökün En üstüne pirinç konur Hiç karıştırmadan su ilave edin Kısık ateşte pişmeye bırakın Piştikten sonra tencereyi ters çevirin ve servis yapın İsteğe göre, üzerine baharat türü ve yoğurt ilave edilebilir
2 ölçü pirinç
45 adet soğan
12 kilo taze fasulye
Tuz
Yağ
Yapılışı :
Soğanları küp küp doğrayın Yağın içinde kavurun Taze fasulyeyide küçük küçük doğrayıp haşlayın Haşladıktan sonra soğanların üzerine dökün En üstüne pirinç konur Hiç karıştırmadan su ilave edin Kısık ateşte pişmeye bırakın Piştikten sonra tencereyi ters çevirin ve servis yapın İsteğe göre, üzerine baharat türü ve yoğurt ilave edilebilir