Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Godfather Sorunu

Godfather Sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben GODFATHER oyunu aldım ve yükledim, sonra ilk bölümde oynarken arabaya binerken spacetusuna basıp arabaya biniyorum sonra bi daha hiç arabadan çıkamıyom bütün tuş konsollarını denedim bir türlü yapamadımYARDIM EDERSENİZsevinirimŞimdiden Teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar selam geçenlerde 34 yeni oyun aldım Heroes5, Godfather, Global Storm ve Condemned; bu oyunu çok beğendim tam 6 cd fakat 4 bölümde takıldım lütfen oynayanlar ve geçenler yardım ederse çok sevinirim, Senaryo şöyle 4 bölümde metro istasyonunda bi vagonu aramam gerekiyo aksilik ya zaten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Gta 4 Oyuna Giriyorum Ama Hala Menü Müziği ÇalıyorDxdiag'dan ayarlar yaptım temel ivmePC'yi beklemeye alıyorum açıyorum düzeliyor sonra bi 1520 dk sonra yine başlıyor sadece menü müziği değil arabaya biniyorum ya korna çaldığımda bırakıyorum korna tuşunu ama korna sesi durmuyorÖnüme araba çıktı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaşlar ben the godfater ı yükledim arabadan inme sorunu var diye silmiştim sonra nasıl yapıldığını öğrenince tekrar yüklemek istedim ama bu sefer aşağıdaki hata ile karşılaştım oysa ki bilgisayarımda directx 90 var (üstelik far cry vb yeni oyunları çok rahat oynayabiliyorum) yardım lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
arkadaşlar deer hunter 2005 diye bir av oyunu yükledim oyun açılıyor silahlarını falan seçiosun ama ondan sonra ok başla start gibi herhangi bir tuş yok her tarafı denedim ama yok aynı sorunu yaşayan birsürü kişi var ama bu sorunun cevaby yok nasıl oyuna başlicaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum Telefon oyunlarıyla ilgili bazı şeyler sormak istiyorum Telefonum Nokia E63 İlk olarak Tibia Me oyunu Sitesinden son sürümü indiriyorum(3 mb) fakat sertifika sorunu karşıma çıkıyor Anlıycağınız açılmıyor Sadece o da değil Eskiden oynuyordum oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt