Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gods & Heroes: Rome Rising pc Oyunu

0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gods & Heroes: Rome Rising tanıtım videosu

imagesgodsheroesromerisingpcoyunu5ae8e704715d7

Yayıncı Firma : Sony Online Entertainment Oyun Turu : Online RPG Platform : PC Online Oynama Ozelliği : Var
Neredeyse bir cok oyun severe kendini unutturduğu bir zamanda piyasaya cıkan Gods Heroes: Rome Rising oyunu severlerini bir hayli mutlu etti
Tanrılar ve Heroes Rising Roma, Roma mitolojisinde gecen bir aksiyon macera oyunuOyunu actığınız anda kendinizi antik yunan mitolajisinin icerisinde buluyorsunuz

Gods & Heroes: Rome Rising tanıtım videosu

Similar threads

Gods & Heroes: Rome Rising tanıtım videosu Gods & Heroes: Rome Rising pc Oyunu Yayıncı Işyeri : Sony Online Entertainment Oyun Türü : Online RPG Platform : PC Online Oynama Özelliği : Var Az Daha bir çok oyun severe kendini unutturduğu bir zamanda piyasaya çıkan Gods Heroes: Rome Rising...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
  Steam'in açıkladığı haberlere nazaran en çok kazandıran oyun GTA 5 olmuş. Üzerinden 7 yıl geçmesine karşın hala satış listelerinde en üstlerde olmayı başaran ve en çok oynanan oyunlar arasında olan Rockstar Games'in en sevilen oyunlarından GTA 5, en çok satılan oyun oldu. Tıpkı devranda çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
  Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Slipgate Ironworks, PC (Steam) için gerçek vakitli strateji oyunu Tempest Rising'i duyurdu. Oyun 2023 yılında çıkış yapacak.   Oyunun açıklaması şu halde:   Klasik RTS aksiyonu, Tempest Rising'de çağdaş yapım ve performansla buluşuyor. 90'ların ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Boyun ağrısı, sol omuzda hafif sızı, sol elde uyuşukluk ve gozlerde yorgunluk Tum bu olumsuzlukların nedeninin ufak ekranlarda zıplayan, hoplayan karakterlerin olabileceğini inanın tahmin bile edemezdim Tecmo'nun uzun zamandır beklenen ve bizi yayımladıkları demo ile oyalayan Ryu Hyabusa'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
En İyi Pc oyunu hangisi imageseniyipcoyunuhangisi5af72a345cee8 Oyun oynamak bazen insanı gercekten dinlendirebiliyorYalnız abartmamak gerekiyor oyunuda dozunda oynamak cok iyi olacaktırOyun ihtiyacınızı PC ile gidermek istiyorsanız sizlerepc de oynanan oyunlardan bazıları hakkında bilgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,473Konular
981,209Mesajlar
29,545Kullanıcılar
medusa231Son üye
Üst Alt