Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gods & Heroes: Rome Rising pc Oyunu

0
227

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Gods & Heroes: Rome Rising tanıtım videosu

Yayıncı Işyeri : Sony Online Entertainment Oyun Türü : Online RPG Platform : PC Online Oynama Özelliği : Var
Az Daha bir çok oyun severe kendini unutturduğu bir zamanda piyasaya çıkan Gods Heroes: Rome Rising oyunu severlerini oldukça mutlu etti
Tanrılar ve Heroes Rising Roma, Roma mitolojisinde geçen bir aksiyon macera oyunuOyunu açtığınız anda kendinizi antik yunan mitolajisinin içerisinde buluyorsunuz

Gods & Heroes: Rome Rising tanıtım videosu

*

Similar threads

Gods & Heroes: Rome Rising tanıtım videosu Gods & Heroes: Rome Rising pc Oyunu imagesgodsheroesromerisingpcoyunu5ae8e704715d7 Yayıncı Firma : Sony Online Entertainment Oyun Turu : Online RPG Platform : PC Online Oynama Ozelliği : Var Neredeyse bir cok oyun severe kendini unutturduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
  Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Slipgate Ironworks, PC (Steam) için gerçek vakitli strateji oyunu Tempest Rising'i duyurdu. Oyun 2023 yılında çıkış yapacak.   Oyunun açıklaması şu halde:   Klasik RTS aksiyonu, Tempest Rising'de çağdaş yapım ve performansla buluşuyor. 90'ların ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
  Steam'in açıkladığı haberlere nazaran en çok kazandıran oyun GTA 5 olmuş. Üzerinden 7 yıl geçmesine karşın hala satış listelerinde en üstlerde olmayı başaran ve en çok oynanan oyunlar arasında olan Rockstar Games'in en sevilen oyunlarından GTA 5, en çok satılan oyun oldu. Tıpkı devranda çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Steam ve Epic Games gibi platformlar, bilgisayar oyunculuğunu hâlâ ayakta tutmaya çalışıyor. Aynı zamanda iyi bir internet bağlantısı olan neredeyse bütün cihazlarda kullanılacak Google Stadia gibi sistemler yava yavaş yaygınlaşacak. Öyle ya da böyle bilgisayar oyunculuğu son bulmayacak. Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
  Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Three Fields Entertainment, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için açık dünya yarış oyunu Wreckreation'ı duyurdu. Fakat şuan için bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ek olarak yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandı.   Oyun açıklaması  ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt