Gökçe Bahadır Biten Evliliğiyle İlgili Tempo Dergisine Konuştu gökçe bahadır gökçe bahadır haberleri gökçe bahadır ali sunal Sevgili melekler, çifte düğünle evlenen ve kısa zaman daha sonra da boşanan Gökçe Bahadır Ali Sunal çifti uzun zaman magazin basınını meşgul etmişti Son olarak Gökçe Bahadır Tempo dergisine bir takım açıklamalarda bulundu İşte o röportaj, işte Gökçe Bahadır haberleri 1548636113 1548636113 gokcebahadirbitenevliligiyleilgilitempodergisinekonustu5c4e4fd4cf723gokcebahadirbitenevliligiyleilgilitempodergisinekonustu5c4e4fd4cf723 gokcebahadirbitenevliligiyleilgilitempodergisinekonustu5c4e4fd4cf723 Kuşağının en yetenekli oyuncularından ‘Hayat Bilgisi’yle başladı, ‘Yaprak Dökümü’yle tanındı Kendi deyimiyle, bu aralar ‘en göz önünde olduğu dönem’i yaşıyor Nedeni malum; Ali Sunal’la yaptığı ve yalnızca altı ay süren evlilik Ayrılık sebebi, magazin basınının çözemediği bir gizem Gökçe Bahadır, hissettiklerini Tempo dergisine anlattı Hayranlarınızın merakını tamir etmek için hemencecik soralım; yeni sezonda ekranda mısınız? İki dizi arasında karar verme aşamasındayım Oysa son nokta konulmadığı için ayrıntısıyla uğraşma veremiyorum Fikir hocanız var mı? Annem ve babam Kaç yaşından beri ekrandasınız? 20 yaşından beri Sunuculukla başladım Hayatınızın dönüm noktası ne zamandı? Ay Üretim’ın kapısından girdiğim lahza! Ama ‘Yaprak Dökümü’ için değil O dönem Ay Yapım, üç yeni kanal açıyor ve Müjdat Öğretmen’yı (Gezen) arayıp, “Genç sunucular arıyoruz Önerebileceğin birileri var mı? diye soruyor Müjdat Hoca, beni gönderdi Bu sayede o kapıdan girip, çocuk programı sunmaya başladım Bu sırada, ‘Yaprak Dökümü’nün hazırlıkları başlamıştı Bana, “Seni bu işte görmek istiyoruz dediler Kırılma noktası buydu ‘Yaprak Dökümü’yle tam anlamıyla tanındınız Hayatımın işi Beni herkese tanıtan, oyunculuk anlamında kendimi ispatlamamı karşılayan iş Sadece benim değil, çoğu kişinin parlamasını sağladı Aralıksız dertli, karamsar ‘Leyla’ karakterinin üzerinize yapıştığı söylendi id Dizi bitince gelen tekliflere bakarak, bunun doğru olmadığını söyleyebilirim Sitcom teklifi de geldi, vamp kadın da İki uzun soluklu dizinin arkasında, rol aldığınız ‘Sensiz Olmaz’ dizisi yayından kaldırıldı Bu şart, oyuncuda başarısızlık hissi yaratıyor mu? Kendi adıma rahatsızlık duyduğum bir şey değil İyi işin içinde sen de iyisin, fena işin içinde sen de kötüsün ‘Dedemin İnsanları’nda Çağan Irmak’la çalıştınız “Oyuncuların amaçlamak için can attığı bir yönetmen desek yanlış olmaz ‘Annesi’ rolü için niçin sizi seçtiğine dair bir konuşma geçti mi aranızda? Niçin beni seçtiğini, onunla çalışınca anladım Biliyorsunuz, hikâye kendisine ait ve konuya hâkim Bütün karakterleri kafasında belirlemiş Benimle mülâkat bile yapmadı ‘Annesi’ rolü için beni, ‘babası’ rolü için de Yiğit’i (Özşener) düşünmüş Yani, ‘seçmedi’ bile! “Gayet vurucu cümlelerdi Boşandıktan sonradan uzun süre konuşmadınız Bu sessizlik, medyanın merakını artırdı Boşanmanız polemik konusu oldu Bu süreci yaşamak daha yıpratıcı değil mi? Fazla konuşmak istemedim Ne de olsa bir zamanlar evli olduğum biri Başlarda sessizliği tercih ettim, çünkü ben bir şey söylüyorum, gazeteciler diğer bir şey Abartılıyor, çarpıtılıyor Bir taraftan da, muhalif cevap veriyor Sonunda, “Ben bu işten sıyrılamam dedim ve hiç konuşmamaya karar verdim Bu olayı başka türlü geride bırakamazdım Ne yaşadığımı biliyorum, yakınlarım biliyor Kimseye açıklama yapmak, razı etmek ve inandırmak mecburiyetinde hissetmiyorum Kısa zaman önce bir yorumlama yaptınız ve ihanet iddiaları için “Araştırılmalı dediniz Salim kafayla düşündüm ve çıkıp 12 şey söyledim Gayet vurucu cümlelerdi Anlayan anladı “İhanete uğradım anlamına geldi Değil, o kadar açık açık bir şey söylemedim Gazetecilere dedim ama; “Sizler bu işi çok iyi biliyorsunuz Ben sizden çok şey duydum, öğrendim Sizler bunu bana sorup duruyorsunuz, bilmiyorum fakat Araştırın ve ortaya çıkarın “İhanete uğradım diye bir şey değil tekrar tekrar söyledim: Üçüncü kişi yok Iyice hislerime dayanarak bu işi son vermek istedim Ama “Araştırılsın deyince, ibre baştan ihanet noktasına kaydı Bildiğim, tanık olduğum, gördüğüm herhangi bir şey yok “Araştırın, çıkarın dedim “Herkes ektiğini biçer Anladığım kadarıyla, boşanma kararınızı hislerinize dayanarak aldınız Sırf ihanete bağlamamak gerekiyor İnsanlarda şöyle bir algılama oluşuyor: “Evlendim, altı ay sonradan bitti; bu kadar ani bittiğine kadar belirli ihanet var Bununla uğraşmak istemiyorum, çünkü ne söylersem söyleyeyim, herkes istediğini düşünecek Ama böylece bir ihanete tanık olmadım Hem, ayrılmam için ihanet olması gerekmiyor İlişkide 12 ay sonrasını göremezsem, bitiririm İhanete, başka bir kadına, büyük nedenlere lüzum yok Adamakıllı, evlendiğim andan itibaren ve sonrasında bir şeylerin istediğim, hayal ettiğim gibi olmadığını, yaşamak istediğim hayatın bu olmadığını ayrım edip, kendimi devamında göremediğim için bitirmek istedim Fazla net Başka hiç kimseye lüzum yok Bütün bunlardan daha sonra, dedikodular aldı yürüdü Ali Sunal aleyhine böylece fazla haber çıktı Onu ‘bastığınız’ vb söylendi fakat henüz yalanladınız Bu haberler çıkınca, onun için üzülmediniz mi? Tek bir tümce: Cümbür Cemaat ektiğini biçer Çok kızgınsınız ve tek kalemde sildiniz sanırım Evet “ŞU ARA EVLiLiĞE SICAK BAKACAK HALiM YOK Ayrıldıktan kısa bir vakit sonra, Ali Sunal, Ayşe Arman’a görüşme verdi ve “Bana tarafından aşılacak şeylerdi dedi Röportajı okuyunca ne hissettiniz? Sadece gülüyorum Okuyunca gülümsedim, başka da bir şey hissetmedim Bir ilişkide ezilmiş bir kadın gibi konuşuyorsunuz Esasında daha fazla ayrıntıya gerek yok Karşı tarafa sormak gerekli Bundan daha sonra sizi evliliğe ikna edecek kişinin işi kuvvet olmalı? Artık zor! Şu dönem muhakkak evliliğe sıcak bakacak halim değil, fakat ilerleyen yıllarda neden olmasın? İlla evleneceğim gibi bir koşul değil, ama çocuk istiyorum