Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gökçe Bahadır Serenay Sarıkaya'ya rakip oluyor

Gökçe Bahadır Serenay Sarıkaya'ya rakip oluyor
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
gokce_bahadir_serenay_sarikayaya_rakip_oluyor_1576911903_51.jpg

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, müzikal projesine başlıyor. Bahadır, başrolü olacağı müzikalle Serenay Sarıkaya'ya rakip olacak.

Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü, Ufak Tefek Cinayetler gibi unutulmaz dizilere imza atan oyuncu Gökçe Bahadır, tiyatro ve müzikallerde de başarılı işlere imza atıyor. Bir cover albüm yayımlayarak müzik piyasasına adım atan Bahadır, şimdi de bir müzikalde sahne alacak.

n8Lx6_1576912611_253.jpg

Bahadır'ın bu projesi, hali hazırda Alice Müzikali'nde rol alan Serenay Sarıkaya'ya rakip olacağı şeklinde yorumlandı. Bahadır, bu yoruma, “Şu an bilmiyorum.” yorumunda bulundu.

GeZYJ_1576912767_7366.jpg

Similar threads

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, müzikal girişimine başlıyor. Bahadır, başrolü olacağı müzikalle Serenay Sarıkaya'ya rakip olacak. Hayat Haberi, Yaprak Dökümü, Ufak Tefek Cinayetler üzere unutulmaz serilere imza atan oyuncu Gökçe Bahadır, oyun ve müzikallerde de başarılı işlere imza atıyor. Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, yakında başlayacağı müzikal projesini kabul etme sebebini anlattı. Yakında yeni bir müzikalde sahne alacak olan oyuncu Gökçe Bahadır, müzikal projesine adım atış sürecini anlattı. Bahadır, “Müziğe olan ilgimin altında yatan, aslında hep müzikale olan hayranlığımdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, yakında başlayacağı müzikal girişimini kabul etme sebebini anlattı. Yakında yeni bir müzikalde sahne alacak olan oyuncu Gökçe Bahadır, müzikal girişimine adım atış sürecini anlattı. Bahadır, “Müziğe olan ilgimin altında yatan, aslında daima müzikale olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
İzmir'in Kızı müzikaliyle izleyici önüne geçmeye hazırlanan oyuncu Gökçe Bahadır'a meslektaşı Serenay Sarıkaya soruldu. Bakın Bahadır, Sarıkaya hakkında ne yanıt verdi? Son devirlerde İzmir'in Kızı isimli müzikalle meşgul olan oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde kendi üzere müzikalle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
İzmir'in Kızı müzikaliyle izleyici önüne geçmeye hazırlanan oyuncu Gökçe Bahadır'a meslektaşı Serenay Sarıkaya soruldu. Bakın Bahadır, Sarıkaya hakkında ne yanıt verdi? Son vakitlerde İzmir'in Kızı isimli müzikalle meşgul olan oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde kendi üzere müzikalle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt