Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gokce Bittimi Şarkı Sozleri

Gokce Bittimi Şarkı Sozleri
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gokce Bitti mi şarkı sozu
Gokce Bittimi şarkısı sozleri

Gokce Bitti mi şarkısının sozleri

Sensiz kaldım yine bak gordun mu ne hale geldim
İctim ictim bak şişeler kadehler devirdim
Gezdim tozdum yine her yerde avare avare
İş guc dostlar aile merhem olamadı derdime
Buraya kadarmış mı bilmem
Anıları bir kalemde silemem
Unutmak mumkun değil asla
Bundan sonra merhaba merhaba mı
Yoksa yoksa bitti mi bitti mi soyle
Sakın soyleme bitti mi doğruyu soyle
Ahh yoksa yoksa bitti mi bitti mi soyle
Dur sakın soyleme bitti mi doğruyu soyle

Similar threads

Bedirhan Gokce Bir Selama Değmedi Şarkı Sozleri Bedirhan Gokce Bir Selama Değmedi Şarkısının sozleri Bu gun ben seni gordum Selam vermek istedim Yuzunu yana cevirdin Soyle,yıllardan beri Kalbimiz beraber duydu Beraber vurduğu yılları Peki,ne cabuk unuttun Beş yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Nilufer hayal Albumu şarkı sozleri Her bakımdan bir yolun En başında durmuşuz Bir bakışta gorunmez Yerlere merak sarıp Ustumuz tir tir Odunc alınmış bir nehir Hayalimiz zenginleşmişte Gerceğimiz fukara Bir cocuk unutulmuş Şu dağlarda birinde Ozneler onun başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Aynur Aydın Şarkı Sozu Aynur Aydın Şarkıları Aynur Aydın Alamadığım şey cok sozleri Anlamadan aşık oldum, tutuldum yoktu cozum Yemindi o her sozun, dağıldım yazık yine Zamansız mı cicek actım, burundum her rengine İnandım mevsimine sararıp soldun yine Eğer gucum olsa zamanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Doğum Gunu Aşk Şarkıları Sozleri Doğum Gunu Şarkı Sozleri DJ Murad Bugun Senin Doğum Gunun Şarkısı Sozleri Bu gun senin doğum gunun opucuk koydum alnına kopardığın o gullerden tac yaptım istanbula yaşadığım en buyuk mutluluk cektiğim en buyuk acısın bir şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
İffet dizisi 8 ekimde calan şarkı İffet 4bolumde calan şarkı İntizar buyuk insan şarkı sozu İffet dizisinin 4bolumunde calan şarkı,sozleri buyuk insan At, savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır oyle yat Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gozlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt