Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokce Kırgız - Bebeğim

Gokce Kırgız - Bebeğim
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sessizlik istiyorum sadece seninle olmak
Sadece seninle olmak
Hayat bana cok zor geliyor anlamiyorum
Hata benim biliyorum ama sensiz yapamiyorum
Ne olur don bana sensiz olamiyorum
Sensizlik cok zor oldu
Yasama sevincim soldu
Hayatimin anlami sensin don bebegim

Olmuyor denedim ama sesiz beceremedim
Sen benim tek varligim tek sevgilm

Gel gitme bebegim beni terk etme
Olurum sensiz beni bir koseye itme
Ben istedim ama sensiz bir hicim
Bebegim bebegim ne olur birakip gitme

Gel gitme bebegim beni terk etme
Olurum sensiz beni bir koseye itme
Ben istedim ama sensiz bir hicim
Bebegim bebegim ne olur birakip gitme

Similar threads

Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Gul bebeğim Sensiz bu evin hic, hic tadı yok Nefes almamın hic anlamı yok Birgun bile ayrılsak Cok ozluyorum hemde cok Keşke yanımda olsaydın Kollarına beni sarsaydın Seviyorum deyip sarılsaydın Hıckıra hıckıra ağlardım Ol, ol, ol de oleyim Sev, Sev, Sev de seveyim Emret uğruna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Beyaz Show’da Cek Git şarkısıyla şohreti yakalayan Musa bu başarısını album yaparak taclandırdı ve albumunun ilk klibinide ''Cek Git Bebeğim''şarkısına cekti İşte Musa'nın Cek Git şarkısının sozleri: Senin icin olurum deyip yalan atanlar icin değil Musa Musa Gulşah Gulşah yalnızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt