Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gökçe Kırgız - Kalbime Gömerim O Zaman

Gökçe Kırgız - Kalbime Gömerim O Zaman
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gökçe Kırgız Kalbime Gömerim O Zaman Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin fazla acıtıyor Ölüyorum Keşke tekrar söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o süre Unutupta silerim o süre Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman Sanane oysa ağlıyorsam Çılgın gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan Kalbime gömerim o süre Unutupta silerim o vakit Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman Yalanmış çağrıda bulunmak herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılı kadere ayrılık Silemedim Alıştım kuvvet olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o süre Unutupta silerim o vakit Daha Aşağı tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman Sanane ama ağlıyorsam Çılgın gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt