Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gokce Kıskanırım Seni Ben Sozleri

Gokce Kıskanırım Seni Ben Sozleri
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gokce Kıskanırım Seni Ben Şarkı Sozu

Gokce Kıskanırım Seni Ben

Sacın yuzune değse telini kıskanırım
Birine soz soylesen dilini kıskanırım
Kıskanırım seni ben kıskanırım kalbimden
Bu nasıl aşk allahım oleceğim derdimden

Sakın takma goğsune gulunu kıskanırım
Seni saran kemerden belini kıskanırım
Deli ediyor beni gezinir her yerini
Okşadıkca tenini elini kıskanırım
Kıskanırım seni ben kıskanırım kalbimden
Bu nasıl aşk allahım oleceğim derdimden

Similar threads

Kıskanırım Seni Ben Şarkı Sozleri Kıskanırım Seni Ben Şarkısı Sozleri Sacın yuzune değse Telini kıskanırım Birine soz soylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Oleceğim derdimden Sakın takma goğsune Gulunu kıskanırım Seni saran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
zeki muren kıskanırım seni ben şarkısı Kıskanırım seni ben Zeki Muren Şarkı sozu Zeki Muren Kıskanırım Seni Ben Sacın Yuzune Değse, Telini Kıskanırım Birine Soz Soylesen, Dilini Kıskanırım Kıskanırım Seni Ben Kıskanırım Kalbimden Bu Nasıl Aşk Allah’ım Oleceğim Derdimden Sakın Takma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Muazzez Ersoy Kıskanırım Seni Ben Saçın yüzüne değse Telini kıskanırım Birine laf söylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Öleceğim derdimden Sakın takma göğsüne Gülünü kıskanırım Seni saran kemerden Belini kıskanırım Deli ediyor beni Gezinir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kıskanclık Şiirleri Kıskanclık Kıskanclık cok ilkel bir duygu, Ozde kendine guvensizlik, Yaşamı alt ust eden olgu, Ruhsal cokuntu, yetersizlik Kıskanclık marazi bir kuşku Sevginin kirlenmesi, pislik Erdemi yok eden korku, Cırpındıkca yok oluş,hiclik Kıskanclık hastalık, ic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Msn İçin Manalı NickLer Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır Dünya bir gündür, o da bugündür! Sen, sen ol! Asla biz olma Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! Azdan eksik, çoktan fazla gider sadece şahlar hamleleri önceden sezer yaşam, ölümle kumar oynama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt