Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokce Kıyıkoyum Hastayım Sana Şarkı Sozu

Gokce Kıyıkoyum Hastayım Sana Şarkı Sozu
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gokce Kıyıkoyum Hastayım Sana

Gokce Kıyıkoyum Hastayım Sana Şarkı Sozleri

Cık Karadeniz`den bak Ege`ye

Kıyıkoyum benim on basar Ege`ye

Cık Karadeniz`den bak Ege`ye

Ne Bodrum ne de Antalya

Kıyıkoyum benim hastayım sana

Ne Bodrum ne de Antalya

Similar threads

Yıldız Tilbe Hastayım Sana şarkı sozu Beni hafife alsan da Soz verip aramasan da Telefonu acmasan da Gonlun benden yana Sor bir kere ona Yalvarırsam şımarırsın Oyle guzel değilsinki Şaka yaptım dur ağlama Sana deli olan beni Harca hic korkma, hastayım sana Dermansızım, başkayım sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
hali hali hal meli meli mel, hali hali hal meli meli mel şarkı sozu, ATİYE hali hali hal meli meli mel ice şihhat alebeddar elitlul hilvi alalallah elle ene mali şihhat aetini bosi dahilallah yeayni atini basi dahillallah hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Gokce Bitti mi şarkı sozu Gokce Bittimi şarkısı sozleri Gokce Bitti mi şarkısının sozleri Sensiz kaldım yine bak gordun mu ne hale geldim İctim ictim bak şişeler kadehler devirdim Gezdim tozdum yine her yerde avare avare İş guc dostlar aile merhem olamadı derdime Buraya kadarmış mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Gokce Kime Ne Şarkı Sozleri Gokce Kime Ne Şarkısı Sozu Kime Ne Kime ne hayatımdan Yaptığımdan saclarımdan Kafamdaki cat cat catlağımdan Dostlarımdaaan Kime ne hayatımdan Yaptığımdan saclarımdan Kafamdaki cat cat catlağımdan Dostlarımdaaan
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt