Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Gökçek bu tehdidin altından kalkamaz'

'Gökçek bu tehdidin altından kalkamaz'
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
'Gökçek bu tehdidin altından kalkamaz' Melih Gökçek'in tehdit ettiği Mehmet Ali Birand, Gökçek bu tehdidin altından kalkamazdiye konuştu Kanal D Ana Haber ve CNN Türk Genel Yayınlama Yönetmeni Mehmet Ali Birand, AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP’nin yeni dönem adayı Melih Gökçek’in geçtiğimiz cumartesi günü mitingde yaptığı konuşmasında, kendisini ve Uğur Dündar’ı açık açık tehdit ettiğini belirterek, “Gökçek bu tehdidin altından kalkamaz dedi Birand yaptığı yazılmış açıklamada şunları kaydetti: Ankara Belediye Başkan adayı Melih Gökçek, cumartesi günü Sincan’daki AKP mitinginde, beni ve Uğur Dündar’ı, ‘Kanallarından bana iftira atıyorlar Seçimlerden daha sonra onlara Türkiye’yi sıcacık etmezsem bana yazıklar olsun’ diye açıkça korkutma etti Ve bu tehditlerini önceki gece de devam ettirdi Dündar bu kişinin ağzının payını verdi Açıkçası, böylesine bir korkutma olmasa, yorumlama yapmaya tenezzül dahi etmeyecektim Gökçek’in ne olduğunu kendi partisi dahil, bundan böyle herkes biliyor HİÇ KÖTÜLEME ATILMAMIŞTIRYönettiğim Kanal D Asıl Haber ve CNN Türk kanallarında bu şahsa yönelik bir tek mesnetsiz yayınlama yapılmamıştır Hele kötüleme hiç atılmamıştır Biz Gökçek’ten ne kadar uzaktan durmak, çamura bulaşmamak istedikse de, yolsuzluklarıyla ilgili yağmur gibi yağan belgeli iddiaları, siyasi rakiplerinin açıklamalarını ya da yargıya düşmüş yolsuzluklarını yayınlamak zorunda kaldık Her defasında da bana kanımca telefon edip laf hakkı istediğinde yanıtlarını da ekrana çıkarttım MELİH GÖKÇEK'İN BOYUNU AŞAR‘Türkiye’yi rahat etmek’ konusuna gelirsek Türkiye’yi bana kuytu etmek Gökçek’in boyunu aşar Şimdiye kadar, ondan daha uzun boylu ve fazla daha güçlü kişiler, hatta siyasiler de denedi, açıkça maksat gösterdiler ama başaramadılar Dikkat etsin, bu tehdidi emir sayıp birileri bana hasar vermeye yeltenirse, Gökçek yaşam boyu bunun altından kalkamaz  

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt