Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gökçek'ten sağ-sol hesabı

Gökçek'ten sağ-sol hesabı
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gökçek'ten sağsol hesabı Melih Gökçek tercih stratejisini sağsol eksenine oturttu Sağ seçmene seslenen Gökçek birlik çağrısı yaptı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, sağda birlik olmazsa Ankara'nın ''sola geçeceğini'' savunarak, ''Ankara'yı sola teslim etmemek için olanca gücümle çaba edeceğim'' dedi ToçBirSen'in Maltepe'deki yeni genel merkezinin başlangıç törenine MemurSen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, HakMeslek Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Engin, Sağlık DurumuMeslek Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı bürokratları, MemurSen'e yan sendikaların yöneticileri ve üyeleri katıldı Gökçek, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlere 15 günlük bir vakit kaldığını ve bir dönem daha belediye başkanlığına talip olduğunu hatırlattı ''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı'' diyen Gökçek, 8 takvim projelerinin 3 takvim kısmını gerçekleştirdiklerini ve 5 yıllık bir süreye ihtiyaçları olduğunu belirtti Rakiplerinin projesi olmadığını öne süren Gökçek, ''Benim projelerime takla attırmışlar ve aynılarını yazmışlar Bu beni mutlu ediyor'' diye konuştu Açılışa katılanlardan dualarını ve desteklerini isteyen Gökçek, şunları kaydetti: ''Sağda birlik olmazsa burası sola geçecek Ankara'yı sola teslim etmemek için olanca gücümle çaba edeceğim CHP zihniyetiyle, sağduyulu CHP'lileri bambaşka tutuyorum, mücadele etmek durum Bugüne değin daima bu zihniyetle çaba ettim Bazıları beni bu konuda birazcık fanatik buluyor 15 sene önce bu zihniyeti Ankara'dan kaldırmayı başardık İnşallah yeniden gelemeyecek'' Gökçek, kendisinin de eksikleri olabileceğini dile getirerek, seven sevmeyen herkesten sağda birlik için yardım istediğini belirtti ToçBirSen Genel Başkanı Günay Kaya da genel merkez binasının kurumsallaşma yolunda manâlı bir adım olduğunu söyledi Kaya, genel merkez binasının tarım, orman ve çevre çalışanlarının evi olacağını vurguladı  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt