Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gokhan Keser Hadi Ordan Şarkı Sozu

Gokhan Keser Hadi Ordan Şarkı Sozu
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gokhan Keser Hadi Ordan Sozleri
Gokhan Keser Hadi Ordan Şarkı Sozleri

Ben sana bir kelime soylemedim
Oturduğun Yerden Kuruyorsun
Ruyandamı Goruyorsun Enteresan
Tabirlerini de okuyor musun
Arkadaş Ayağı Guzel Numaraymış
Hafiften Haddini Aşıyorsun
Her işin Bir Ağırlığı Vardır
Tartıya Fikirsiz Cıkıyorsun
Hadi Ordan, Cıkışlar Sağdan
Hadi Ordan Gozun Değil
İcin Guzel Olsun icin Yansın icin
Biri Gider Biri Gelirle Hic
Olmaz işim Olmaz işim
Hadi Ordan Hadi Hadi Hadi
Cıkışlar Sağdan Hadi Hadi Hadi
Gercekten Takdire Şayan
Alkış Tutamam Şaşkınlıktan
Kendine Mahsus Hoş Birisin
Git Ozgurluğunle Yaşlan
Risk Almasın Hic Hayatından
Sustur icindeki Aşığı
Millet Olsun Heyecanından
Sen Boşa Salla Hep Kaşığı
Hadi Ordan Gozun Değil
İcin Guzel Olsun icin Yansın icin

Biri Gider Biri Gelirle Hic
Olmaz işim Olmaz işim

Similar threads

Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan Şarkısının sozleri Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan sozleri hadi ordan şarkı sozu Gokhan Keser&Sıla Sıla&Gokhan keser Hadi Ordan şarkı Sozu Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan Şarkı Sozu Gokhan Keser Dedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Ruyandamı Goruyorsun Entersan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan Şarkı Sozleri Hadi Ordan Şarkı Sozu Gokhan Keser&Sıla Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan Sozu Sıla Gokhan Keser Hadi Ordan Şarkısının sozleri Gokhan Keser Dedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Ruyandamı Goruyorsun Entersan Birilerini Takıyormusun Arkadaş Ayağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Gokhan Keser & Sıla Dueti Hadi Ordan şarkı sozu Gokhan Keser Hadi Ordan şarkı sozu Gokhan Keser Hadi Ordan şarkısının sozleri: Ben sana bir kelime soylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Ruyandamı Goruyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Guzel Numaraymış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Gökhan Keser Sıla Hadi Ordan Gökhan Keser Sıla Hadi Ordan Şarkı Sözü Selena dizisinin yakışıklı oyuncusu Gökhan Keser ’in usta Sıla ile birlikte yaptığı tek parçalık albümü Hadi Ordan müzik marketlerdeki yerini aldıFiziğiyle büyük beğeni toplayan Gökhan Keser ’in sesinin de başarılı olduğu bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İşte Sıla & Gökhan Keser düeti Hadi Ordan Şarkı Sözü sıla son düet sıla yeni düet şarkıları vokalist gökhan hadi ordan İşte Sıla & Gökhan Keser düeti Hadi Ordan Şarkı Sözü Yeni neslin pop yıldızı Gökhan Keser, albümden önce çıkış parçası Hadi Ordanı dijital müzik platformları ve radyolar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt