Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Keser & Sıla Dueti Bazen sozleri

Gokhan Keser & Sıla Dueti Bazen sozleri
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sıla Gokhan Keser Dueti Bazen şarkı sozu
2019 Gokhan Keser Sıla Bazen şarkısı sozleri

Gokhan Keser:

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen
Zamandan başka care nasıl kalmıyor bazen
Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen
Tecrubenin kati şartı bu muymuş zaten
Yarın obur gun aşkın adı değişir yazık olur
Her carpıntıya koşarsan kalbin yorulur
Nasıl kızıyorum bilgisitenlarcom kendime bazen
Bazenler coğalıyor bazen
Nasıl kızıyorum kendime bazen
Bazenler coğalıyor bazen

Sıla:

Başımızdan neler geldi gecti hatırlar mısın
Seni aradım kimlerde aşka inanır mısın
Ama goremedim ellerde inanır mısın
Şimdi daha bilgisitenlarcom iyiyim desem

Yarın obur gun aşkın adı değişir yazık olur
Her carpıntıya koşarsan kalbin yorulur
Bazenler coğalıyor bazen
Bazenler coğalıyor bazen

Similar threads

Gokhan Keser & Sıla Bazen şarkısı sozu Gokhan Keser Bazen şarkı sozleri 2019 Gokhan Keser Bazen şarkısının sozleri: Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka care nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrubenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın obur gun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
gokhan keser sıla bazen gokhan keser sıla bazen sozleri Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka care nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrubenin katli şartı bu muymuş zaten Yarın obur gun aşkın adı değişir yazık olur Her carpıntıya koşarsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Gokhan Keser Sıla Gencoğlu Bazen şarkısı sozu Sıla Gencoğlu Gokhan Keser Bazen sozleri Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka care nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen oyun Tecrubenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın obur gun aşkın adı değişir yazık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Gokhan Keser Bazen şarkısı sozu Gokhan Keser Bazen şarkısının sozleri Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka care nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrubenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın obur gun aşkın adı değişir yazık olur Her carpıntıya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Sıla Gökhan Keser Düeti Bazen şarkı sözü 2019 Gökhan Keser Sıla Ara Sıra şarkısı sözleri Gökhan Keser: Elimizden ipler nasıl kayıyor ara sıra Zamandan başka tedavi nasıl kalmıyor ara sıra Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt